Site name

Isključena fontana na Slaviji

Fontana na Slaviji sutra će biti isključena zbog radova na rekonstrukciji tog trga, saopštio je Beogradski vodovod i kanalizacija.

9

Piše: Fonet

Beograd 09. avgust 2017. 16:58

Foto: BeoInfo

Fontana neće raditi tokom izvođenja radova, a najkasnije do polovine novembra.

Kako tokom radova ne bi došlo do oštećenja, fontana će biti ograđena i konzervirana, navodi se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Sinko

09. avgust 2017.

Zasto me ne cudi ovakav sled dogadjaja? Nisam ni ocekivao da napredni rukovodioci grada prvo urade ovo pa otvore fontanu, obrnuto je mnogo logicnije.

eto

09. avgust 2017.

Taman ona gospodja iz Pinosave što nema vodu danima sela na autobus da se okupa u fontani ili bar da plakne noge a oni ugasiše. Ničemu nije služila ni ovako gospodjo, ne potežite džabe na ovu sparinu.

samotetkidadamlek

09. avgust 2017.

Izgleda da Fontana ima I svoju grupu za informisanje. Redovno, svakodnevno imamo informacije o stanju, pritisku, prelivanju (Jel preliva domacine? Preliva!), raspolozenju, muzickoj produkciji, pritisku vode, cirkulaciji, psihickom stanju okolnih komsija.....ma divna stvar. Ne znam da li je lepsa Fontana ili nas BDP! I jedno I drugo je zadivljujuce.

sfs

09. avgust 2017.

Ma samo da je nas grad beograd najlepsi.

V

09. avgust 2017.

Šteta, ali lepo je što će se raditi na rekonstrukciji Slavije.

Jovica Stanković

09. avgust 2017.

Dobro je, a taman sam pomislio da je fontana pala u medijski zaborav i postala novinarska zadnja rupa na svirali.Doduše, sada se samo pominje da će biti ograđena i zaštićena, dok radovi na trgu ne budu završeni. E sad, što naslovi ovog tipa mogu da budu dvosmisleni i navedu onog ko ne čita tekst da pomisle da je fontana već zrela za remont, nema veze. Bitan je tiraž i senzacija.

PrakticnaZena

09. avgust 2017.

Vidi se ko stedi i ko vodi racuna kad se za nesto daju pare i uradi da se sad to ne unisti ,tj.cuva se i vrednujuj pare date za to a ne pusti da unisti se bice druga ,bahatost e sad vidite ko vodi racuna o parama a ne ko prosli.

Dusan Spasic

10. avgust 2017.

@ sfs & V: "Nas" Beograd bi bio mnogo lepsi sa jednim funkcionalnim metroom umesto sto se politicka administracija izzivljava i sminka ga po svom ukusu potpuno nepotrebno jer ukusa ona nema - videlo se vec na Cvetnom trgu! Rasipnistvo!

Praziluk zemlja!

10. avgust 2017.

Fontana će biti ustupljena ikei,na slobodno reklamiranje!