Site name

Ubuduće pomoćnik direktora Dragana Bujoševića

UO RTS smenio Milivoja Mihajlovića

Upravni odbor Radio-televizije Srbije smenio je na današnjoj sednici direktora Radio Beograda Milivoja Mihajlovića, nekadašnjeg šefa vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, potvrđeno je Danasu u RTS.

9

Piše: B. C.

Beograd 17. oktobar 2017. 23:02

Foto: FoNet / Nenad Đorđević

RTS je večeras objavio na svom sajtu da Mihajlović prelazi na dužnost pomoćnika generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića.

Kako nam je prethodno rečeno, za smenu Mihajlovića glasali su svi prisutni članovi UO RTS, dok je jedan bio uzdržan.

Za vršioca dužnosti imenovan je Milan Nedić, nekadašnji urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa, dok se novi čelnik Radija Beograd ne izabere na konkursu.

Predsednik UO RTS Vladimir Vuletić danas nije prisustvovao sednici. Bujošević i Mihajlović večeras nisu bili dostupni za komentar.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

slušalac

17. oktobar 2017.

ovo je još jedan dokaz stravične medijske cenzure u srbiji, jer je radio beograd imao odličan program.

Dragan B,

18. oktobar 2017.

Ja stvarno ne vidim da je Mihajlović degradiran. Postao je Bujketov pomoćnik, dakle pomoćnik generalnog direktora RTS. Radio Beograd je, ipak, samo ispostava RTS koju, nažalost, retko ko sluša.

Zrenjaninac

18. oktobar 2017.

AVAV polako al'''' sigurno preuzima televiziju !!! Radio BG1-2 je (AVAV) vec "osakatio" ! Ja koji redovno vec godinama slusam kultne emisije,"Talasanje" i "Receno i precutano",moram da priznam da odabir tema za navedene emisije,nije onakav kakav je do pre par godina bio !! Uz svo uvazavanje pojednih voditeljki i njihov trud da ostanu nezavisne,utisak je da se "ostrica tupi",kada su teme u pitanju !! Imenovanje ovog lika (M.M.),je potvrda da ce se "ostrica" navedenih emisija,tupiti i dalje !!!

Zbunjena

18. oktobar 2017.

Ali je potom imenovan za pomoćnika direktora RTS.

ilijA V

18. oktobar 2017.

Jaoooo! Zar i to UO? Cekajte dalja uputstva..........

Михајловић није смењен,

18. oktobar 2017.

он је само унапређен:Мање посла,без одговорности,каналише меког Бују,а сам прима већу плату!-Најопаснији је Вулетић,снс избор,истог занимања као и Јово Бакић,а упоредите њих двојицу!-(Михајловић је ушао у Гиниса:"Изборна тишина" 3 месеца пре и 3 месеца после избора,за једину, за владу донекле критичарску емисију "Земља чуда"!Данас је емисија толико смешкана,да је - јадно слушати је!)

Zasto nije otpusten?

18. oktobar 2017.

Zapravo, zasto je taj Mihaljovic neprekidno pretplacen samo na visoke rukovodece funkcije? Niko nikad nije cup za njega kao novinara, a direktor na raznim mestima vec 20 godina, u bukvlano svim rezimima. Mora da je strucnjak, samo ne znamo za sta tacno

Markec

18. oktobar 2017.

A zbog ovoga je Panović ušao u UP RTSa. Interesantno zaista.

luda

26. oktobar 2017.

@Zbunjena: "Ali je potom imenovan za pomoćnika direktora RTS". Vau, cudno je to sa pomocnicima....Da li je to visi polozaj od polozaja Brajan Hojt Jia?