Site name

Mitrović: Đilas izmišlja hapšenje

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović pozvao je večeras Dragana Đilasa da kaže ko mu preti hapšenjem, ukoliko bude kandidat za gradonačelnika Beograda, i obećao da će "100 puta to emitovati, pod uslovom da je istina".

9

Piše: FoNet

Beograd 19. oktobar 2017. 20:01

Foto: Miroslav Dragojević

Mitrović u Otvorenom pismu Đilasu pripisuje da Srbiju i dalje gleda u "retrovizoru prošlosti" i tvrdi da ona više "nije brlog i ćumez" prepun "marketinške korupcije".

"To što sam te poslednji put slušao uživo u Bokeljki na Vučićevom kanabetu, pre tačno tri godine, gde jeftino nudiš sebe i svoje usluge, meni lično je bilo mučno", navodi Mitrović, koji smatra da je Đilas bio "verovatno najlošiji gradonačelnik u istoriji Srbije".

"Ti si taj koji nikada nije imao ni politiku, ni ideologiju", tvrdi Mitrović, koji misli da Đilas nije
primetio "da je Srbija, u međuvremenu, postala pristojna zemlja, koja će vrlo brzo biti članica Evropske unije (EU)".

"To te i čini nervoznim", ukazuje Mitrović i zaključuje da Đilas "izmišlja nekakva hapšenja".

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

fg

19. oktobar 2017.

Žeki, zasmrdeo si, opet!

Hedona

19. oktobar 2017.

Đilas izmišlja hapšenja jer su to oni radili. Đilas je uništio našu državu i njene građane,a znaju šta su radili Legiji i kako su i na koji način njega okrivili, pa se zbog toga. Ova vlast nije kao vaša, vaše je tužilaštvo i sudstvo čega se bojite.

AA

20. oktobar 2017.

Ovaj "covek" nije izgovorio istinu vec 5-6 godina te sam se zbog njegove predzadnje recenice pozdravio sa EU na dugi,dugi period.

Jeca

20. oktobar 2017.

Meni je vrlo zanimljivo slušati pisma Željka Mitrovića, iz njih saznamo nešto što nikad ovako nebi saznali.

Novica

20. oktobar 2017.

Deset puta ponovljena laž postaje istina samo se Đilas malo tu preračunao, to su stare metode kojima su se služili žuti i prevaziđene su, nije više ovaj narod lakoveran.

Mihajlo

20. oktobar 2017.

Djilas je ponovo spreman da igra prljavo, ali taj naporan i tezak film je narod vec pogledao!

Pero

20. oktobar 2017.

Mozda je gospodin Mitrovic sanjao da je postao Ministar pravosudja ili policije. Ko je on da tvrdi da li ce neko biti uhapsen ili ne. Strasno! Ili se u nasoj zemlji ministri nista ne pitaju, nego tajkun Mitrovic odlucuje. SNS-ovci se kao gnusaju tajkuna, doduse svih osim Karica, Mitrovica, Vucicevog brata... Ti tajkuni su najgori.

Milan

20. oktobar 2017.

Neprijatno me iznenađuje činjenica da je list Danas objavio i jedan red pisma sa potpisom ovog "čoveka", a kamoli nešto više.

diogen

20. oktobar 2017.

Mislim da ti nije dirigentska palica u rukama,malo si se zaneo dajuci sebi pravo da se mesas tamo gde ti nije mesto.Jedino ako nisi dobio domaci zadatak od sefa.