Site name

U Nišu za ukrase "Kip lajt" milioni

Čak šest miliona dinara Nišlije su platile svetleće ukrase kojima su, kako kažu u Gradskoj upravi, okićene Gradska kuća u Nišu, Skupština grada, kao i drveće, pišu Južne vesti.

3

Piše: Danas Online

Niš 12. januar 2018. 23:05

U Nišu za ukrase "Kip lajt" milioni

Foto:

Kako pišu Južne vesti, na tenderu je učestvovao samo jedan ponuđač i to firma Kip lajt, koju su mediji osporavali zbog preskupe novogodišnje jelke u Beogradu, ali i prošlogodišnjeg spornog tendera za dekoraciju glavnog grada.

Šef Službe za zajedničke poslove Aca Janković visoku cenu ukrasa, pravda njihovom "dužinom i kvalitetom", a saradnju sa "Kip lajtom" ne vidi kao spornu. 

"Vi gledate samo u količini, a ne gledate u veličini i dužini i u kvalitetu. A javna nabavka je sprovedena po Zakonu. Tu imate Komisiju i tako dalje", rekao je Janković. 

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vlada

13. januar 2018.

Kada pogledam ovu sliku vidim i moj Požarevac, po istom šablonu su ukrašeni svi stubovi, bandere, drveće. Trebalo bi se ispitati. Jeste neuporedivo manji grad od Niša, ali zaista svo to kićenje i šminkanje gubi smisao kada se osvrnete i vidite kako preživljavaju rodjaci, komšije, prijatelji. Verujem da bi svaki Crveni Krst bez teškoća ''''odradio'''' godinu pred sobom sa novcem namenjenim za djindjuve (moji sugradjani znaju šta su djindjeri mindjeri).

Бора Јовановић

13. januar 2018.

Било би добро видети која је фирма била техничка подршка новогодишњи програму РТС -а.

mirjana

14. januar 2018.

a gradonacelnik nema para da resi vodosnabdevanje da deca vise nepiju bunarsku vodu koja je puna arsena i bakterija kanalizaciju put struja slab napon u ulici delnicka vrtiste na sest kilometra od nisa