Fantomi: Pismo od tetke rešetke 1 deo! 1Foto: Pokret ujedinjenih fantoma

Ispoštovani Mitroviću,

Ovih dana Fantomima se javila Vulinova tetka iz Kanade sva uzbudjena jer ne može da dočeka dan da joj napišeš otvoreno pismo u kojem ćeš sve lepo, kako samo ti znaš , objasniti i pojasniti, onako kumovski. Ona je nestrpljiva i želi da otvoreno pismo što pre bude napisano, i ne želi da čeka promenu režima u Srbiji i odlazak Vulina u istoriju političkog života Srbije.Tetka nam se poverila i kaže da će ti obezbediti bespovratna sredstva samo da se pojavi u tvome pismu u emisiji MINUT- DVA, i pita se koga treba još da pomogne. Potpuno je poludela kada je videla da je „Ridji“ pre nje stigao na red, a još kada je čula da će biti i drugog dela njenom besu nema kraja. Nadamo se da ćeš uslišiti njenu molbu koju ti mi na ovaj suptilan način saopštavamo. Nemoj da tetka plače!

Fantomi znaju da ti Mitroviću radiš na projektu potpune idiotizacije današnje Srbije, jer žongliraš istinom i manipulišeš lažima i misliš da će to doveka trajati. PUF će napraviti ovih dana retrospektivu svih tvojih otvorenih pisama od 1999 godine do danas, i nazvati je„Sve bljuvotine Željka Mitrovića“.

I za kraj, PUF je zgrožen činjenicom da RRA niti neka druga organizacija koja nadgleda šta se na TV emituje ni ne opomene tebe Mitroviću, pa to moraju Fantomi da rade i kažu ti jasno i glasno SMORIO SI BRE SVE!

Poklon stih!

Sada pljuješ kosu riđu,
dok napredni s vlasti ne siđu
a posle i kod Đikija
biće kikirikija!

POKRET UJEDINJENIH FANTOMA

P.S. Ne bi fantomi bili fantomi da ne otkriju i tetkin identitet. Misli Tetka rešetka na tebe!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari