Site name

DPK najveći gubitnik kosovskih izbora

Prištinska štampa ocenjuje danas da je vladajuća Demokratska partija Kosova najveći gubitnik ponovljenih lokalnih izbora.

1

Piše: FoNet

Priština 20. novembar 2017. 10:42

DPK najveći gubitnik kosovskih izbora

Foto:EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Ponovljeni lokalni izbori na Kosovu su pokazali da je Demokratska partija Kosova oslabila a da su ojačale opozicione stranke, piše danas prištinski dnevnik Koha Ditore.

Dnevnik kaže da su Alijansa za budućnost Kosova, pokret Samoopredelenje i Demokratski savez Kosova ojačali na lokalnom nivou.

Po oceni dnevnika Zeri, najveći gubitnik izbora je Demokratska partija Kosova pošto je izgubila na ponovljenim izborima u Prizrenu koji se do sada smatrao uporištem te stranke.

Zeri i dnevnik Epoka e Re ocenjuju da je Alijansa za budućnost Kosova koju predvodi premijer Ramuš Haradinaj najveći dobitnik ovih izbora.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Lek.D.

20. novembar 2017.

Ako bi vanredni parlamentarni izbori doprineli da nesposobni koji su danas na politickoj sceni Srbije nestanu sa politicke scene onda jesam za.Ako se izvrsi detaljna analiza sposobnosti ljudi koji su na funkcijama koje su veoma bitne za Srbiju doci ce se do zakljucka da ima na zalost i onih koji su dosli s brda s dola, na tako vazne funkcije dogovorom partija u koaliciji ,a njihove sposobnosti nisu bile bitne.