Site name

Goran Bunjevčević demantovao da je FSS pregovarao sa kandidatima za selektora

Odluka do kraja godine

Fudbalski savez Srbije još nije razgovarao ni sa jednim kandidatom za mesto selektora, saopštio je sportski direktor Goran Bunjevčević. On je dodao da su sa različitim imenima licitirali mediji, a da nijednu informaciju nije pustio FSS.

Piše: S. D.

14. novembar 2017. 14:15

Foto: STARSPORT

Bunjevčević je dodao da će selektor biti izabran do kraja godine.

- Niko nije ni mogao da odbije poziciju selektora, kad nikome nije ni ponuđeno. Uskoro ćemo sesti i pričati sa onima za koje procenimo da bi mogli da budu rešenje. Mnogi se nude... Posle imenovanja selektora saopštićemo koji su ciljevi na SP kao i u narednom ciklusu kvalifikacija za EP na kojem nismo bili 20 godina- objašnjava se u saopštenju sportskog direktora Saveza.

Bunjevčević je reagovao na naslove određenih medija koje je FSS okarakterisao kao "u najmanju ruku nekorektne, ružne, zlonamerne i tendeciozne, sa ciljevima koji sigurno ne doprinose dobroj atmosferi u srpskom fudbalu".

-Izgleda da nekome, ne bih rekao mnogima, ali da pojedincima smeta što se reprezentacija Srbije plasirala na SP u Rusiji. Ovde se radi o tome da se napadi pojedinaca zasnivaju na činjenicama da menadžeri više ne mogu da sastavljaju tim, kao što su to činili ranije. Zbog toga smo, između ostalog, postigli zapažene rezultate u poslednjih godinu i po dana. Oni koji žele, sigurno nas neće destabilizovati- izjavio je još Bunjevčević.

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.