„Druže, nisam se ja uhvatio za parizer, nego on, možda po prvi put za poslednjih deset godina“

Ostavite komentar


  1. Šta je product placement? I zašto se spuštate na njegov nivo? I zašto ne upišete kurs humora?

  2. Opozicija je vise preterala sa podsmevanjem pojeftinjenja parizera,i nikako da shvate da njihove provokacije nisu zanimljive.

  3. Pa on štedi gde god može. Jeste li čuli da je rekao da kada avionom leti u inostranstvo, traži od stjuardese sendvič sa parizerom jer ga obožava a i voli da štedi. Raspitao sam se, i državni avion, jedini sa kojim leti, pred put se isključivo, preko keteringa, snabdeva samo tim parizerom, majonezom, jogurtom i Sava hlebom. Logično, to mu je pogon da radi celu noć jer od podrigivanja ne može da zaspi.

  4. Ovce ne shvataju da taj parizer nema mesa. Kilo mesa je tri puta skuplje od njegovog parizera, i valjda je jasno da je on napravljen od otpada, koji ne jedu ni psi, ni mačke !

  5. Tomislav Nikolic je sa stiroporom ispod zadnjice izborio vilu na Dedeinju a Vucic hoce sa parizerom jos vlasti. Mozda mu majonez pokvari posao, videcemo.

  6. Svako ima prava na svoj stav i na svoj sendvič. Ovaj spektakl oko parizera mislim da je proizvođače oduševio. Ovakvu reklamu nema ni coca cola. Ali da ne nabrajamo više prehrambene artikle, Vučić je obećao i ispunio obećanje. Doručkovali su parizer.

  7. Ennedi molim vas gde ima kurst humora bas bih voleo da upisem malo mi nedostaje da postanem pravi humorista.
    Sanja vi znate da ovde ljudi puno pisu svoje kolumne neke su smesne neke ozbiljne a vi ako vam se ne dopada, kao na televizoru okrenite dugme promenite kanal i bice vam lepo.
    A mozda upisete i vi kurs humora kako bi vam bilo jasnije o cemu se radi.
    Ziveli

  8. Jedu ova dva papka i prevrcu ocima dok AV nesto brblja,a sta bi drugo i ne vidi se kako famozni parizer i ostale đakonije klize u njegov gastrointestinalni trakt,sem parcenceta na kraju.Da li je ovim projektom veka splacinom sa deponije ugrozen milenijumski posao sa kinezima i letećim auuutomobilimaaa,mislim na deficit pilecih nogica i kuvanog perja kao osnovnih sastojaka ovog gastronomskog čuda…

  9. Sad kad su nam nikad veće plate, nemamo para ni za parizer. E moj narode. Bravo za tekst. Na ovu temu teško je napisati išta bolje.

  10. Parizer revolucija u najavi, mada preferiram majonez revoluciju – majonez se lepše lepi za lister odela. Dok majonezi i parizeri lete kroz vazduh, iz zadnjih redova protestanata, prvo polako, a zatim sve jače i jače, čuje se Majoneza, himna protesta, koja se pretvara u grmljavinu.

  11. Sramota me je što živim u državi u kojoj je ON predsednik. Treba da se leči!!! Neko je pitao kako smo kao društvo došli do ovakvog stanja, a doručak pred kamerama sa ministrima je deo odgovora. Pristaju ljudi da budu dekor , da ih neko ponižava i ismeva, imaju dobit, ne mare za drugo. Za sve ovo odgovaraće ne samo vođa već i pomagači i oni koji su pristajali !!! Ima mnogo nas koji ne dozvoljavamo da nam se neko ruga, ismejava, prkosi.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.