1996 – 2016.

Ostavite komentar


  1. Dragi Cvijele, unapred žalim čitaoce iz 2036. godine, koji će čitati "rimejk" neke tvoje ovogodišnje kolumne.

  2. Dragi Rajo, Gajo i Vlajo (kako li je već tvoje cenjeno ime…), prvo pročitaj, razmisli, pa onda opserviraj po tekstovima onih autora koji su se lepo predstavili i ne skrivaju se kao zečevi po šumama i gorama tvoje zemlje Utopije. I nauči već jednom da se ispred odnosno zamenice "koji" ne piše zapeta.

  3. Koliko je dobra ova komparacija sa Srbijom u vreme građanskih protesta, pokazuje današnja vest iz Crne Gore:

    Budva: Država pokupila pare dok ne dođe nova vlast

    Par dana uoči formiranja nove vlasti koju će u Budvi sačinjavati crnogorska opozicija, lokalna kasa ispražnjena je do posljednjeg centa. Vladin Fond za obeštećenje u petak je prinudno naplatio 980.000 eura duga od te opštine, a na osnovu rješenja javnog izvršitelja. Taj novac je, inače, bio planiran za isplatu novembarske zarade u javnim preduzećima i lokalnoj upravi.

Ostavite komentar


Dijalog

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.