1948. vs. 2018.

Ostavite komentar


  1. Opet tačna analiza. Dvanaesti je čas da se okanemo raznih zabluda i mistifikacija. Srbi su evropski narod i treba da pripadnu Evropi. U Evropi nam je mesto. Nećemo azijatsku jazbinu. Osvestimo se, najzad!!!

  2. Mudri Srbi ignorišu primitivce i njihove medije !!
    Kao da ne postoje !
    Sa veromu Boga za Kraljevinu Srbiju !!

    1. Можеш ти њих да игноришеш, али неће они тебе !!

      1. Kada ih ugleda u ogledalu, neka primeni taktiku Vuka prema Tri praseta :
        Neka dune i vatru sune !

  3. Bravo. Tadićevo i Jeremićevo igranje za dve ekipe je i napravilo ovo što imamo danas. DS ako planira da ozdravi ne sme više da pravi kompronise. Ova zemlja ili je na zapadu ili je staljinistička rupa. Sredina ne postoji . Izbor mora da se napravi.

    1. Dileme nema već odavno, Srbija ide ka EU (gde već živi 2 miliona Srba) i NATO (gde su sve susedne države) ,
      uz zadržavanje dobrih odnosa sa Rusijom, Kinom, SAD (koje sve to nadgledaju).

  4. Tadic, Crnogorac poreklom, navodno pravi pripadnik jedne urbane gradske persone iz famoznog kruga dvojke, kakvim sebe smatra i kako su ga simpatizeri dozivljavali, je bio pokusao da minira ulazak Crne Gore u NATO i njenu pro-evropsku opredeljenost. Da nije zalosno, bilo bi smesno. Da li bi minirao Crnu Goru da je kojim slucajem htela da ide putem majcice Rusije ? Nego, da on to nije bio ljubomoran na „prave“ Crnogorce koji su, sto se i pokazalo, ispali poprilicno evropskiji i urbaniji od njega i njegovih pajtosa iz kruga dvojke ili on u sustini nikada nije ni bio iskreno za Evropu, kao i njegov ucenik Jeremic.

  5. Šta je ovo sada, pred izbore? SNS propaganda!? AV nas vuče u Evropu, a Tadić svima smeta da uđu? Kuku nama do boga miloga ako to od ova dva čoveka zavisi, i od kolumniste.

Ostavite komentar


Dijalog

Oglavina Rio Tinto 6

Oglavina Rio Tinto

Oglavina, oglav - važan deo konjske opreme, koji se stavlja konju na glavu i ima dve najvažnije funkcije: da drži konja u poslušnosti preko žvala, metalnih poluga koje su mu uglavljene u čeljust, te da nagoni konja da gleda samo pravo, jer ima dva kapka u visini konjskih očiju, te on ne može da vidi ništa sa strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.