JANUAR
U utorak, 19. januara, održano Bogojavljenje. Tim povodom a i onako, na Pinku 1-97, RTS 1, 2, 3, Studiju B, Palmi, B92, Kopernikusu i mreži lokalnih TV emitera objavio se premijer Aleksandar Vučić.

FEBRUAR

Who is fukin’ Trifun?

(Sv. Valentin)

U nedelju, 14. februara, održan je Dan zaljubljenih u kojem su se posebno istakli Aleksandar Vulin, dr Nebojša Stefanović, Marija Obradović, Uške Martinović, Dragan J. Vučićević, Zoran Babić, Čeda Jovanović. Svi su pohvaljeni i nagrađeni osim poslednjeg.

MART

Čarls Filip Artur Džordž, princ od Velsa, prestolonaslednik Ujedinjenog Kraljevstva, sa suprugom Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola, svratio kod Tome i Draginje na kafu i orden.

APRIL

U nedelju, 24. aprila, održani su vanredni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori. Građani su glasali na 8.377 biračkih mesta, kao i u Vojvodini i Preambuli, a kompletni idioti u Savamali.

MAJ

U Stokholmu održano 61. takmičenje lakih nota zvano Eurosong. Pobedila je Ukrajina zainat Rusiji. Srbija zauzela 18. mesto zainat Šiptarima, ustašama, balijama, Ciganima i Sonji Biserko.

JUN

Jebeš smanjenje plata i penzija, helikopter, Savamalu i ostale trice – Novak Đoković osvojio Rolan Garos. Srbima dosta.

JUL

U petak, 15. jula, u Turskoj održan pokušaj državnog udara. Bez Informera.

AVGUST

Od 11. do 14. avgusta održan 56. sabor trubača u Guči. Bez Prvog srpskog trubača, kozmetičara, ekonomiste, vazduhoplovca, topioničara, vinogradara, mađioničara, navigatora, otorinolaringologa, žurnaliste, sociologa, pudara, restauratora, varioca, somelijera, Tita, logopeda, arabiste, čudotvorca i premijera Srbije.

SEPTEMBAR

Video sam ga!

(Pinki)

Sa beogradskog aerodroma „Aleksandar Vučić“ avionom „Aleksandar Vučić“ kojim je pilotirao kapetan Aleksandar Vučić u NJujork je odleteo premijer Aleksandar Vučić da prisustvuje redovnom godišnjem saboru Klinton fondacije na kojem su bili još i Doli Parton, Del Boj, Kim Kardašijan, Dara Bubamara, Gagi Đogani, Paja Patak i drugi uglednici. Donald Tramp nije bio.

OKTOBAR

U sredu, 19. oktobra, održano još jedno vanredno Bogojavljenje. Niško. Premijer Aleksandar Vučić i njegov kabinet doputovali su u Niš, gde je sedam dana i noći zasedala Vlada Srbije.

NOVEMBAR

U SAD održani predsednički izbori. Pobedio je Aleks… Ups! Novi predsednik SAD je Donald Tramp.

DECEMBAR

Posle još jednog, 365-og Bogojavljenja, građani Srbije – i stari i mladi, i muškinje i ženskinje – seli i čekaju novu 2017. godinu i Deda Mraza* da im prvi put u istoriji udeli veće plate i penzije, nova radna mesta, vaučere za godišnji odmor, bolji život i ostale darove.

SNS – Srećna Nova Svima!

________________________________________________

* Aleksandar Vučić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari