021: Za film preduzeća Ristovskog 50 puta više novca nego ostalima

Ostavite komentar


  1. A da sve to lepo vrati do dinara kad mu vučić padne s vlasti? Uključujući i ogroman novac za onaj prethodni, a bezvesni, poluamaterski film o Kralju.

  2. Onima koji su dobili ostatke od Laze predlazem da konkurisu na konkursima grada Beograda. Jedan od uslova za ucesce na konkursima grada Beograda je bio da producent ima prebivaliste u Beogradu.

    1. Šta se učini od onog divnog Kusturičinog junaka, Radoš Bajić ga je mrcvario svojim petetičnim i razvodnjenin projektima, a i sam je nešto petljao što i nije toliko loše. Na kraju je odglumio nekoliko poluuspelih rojalističkih projekata i tu je kraj. Državni puleni postaju dosadni. Šteta za Lazu, a o Radošu ne vredi ni pričati.

    2. Nema nista ruznije kad umetnik nema dostojanstvo,postenje i ugled kod kolega.Onda ga ni narod ne ceni

      1. Ovaj jadni poltton koji se svakoj vlasti uvlacio,(da bi profitirao),ne kapira da cr doci dan kaf nece postojati niko ko ce ga ofbraniti.Naravno ni njega ni njegovu porodicu?

  3. Bolje da su pare dali „umetnicima“ i strucnjacima za jos neki anti srpski film, jer je to tako cool. Za neki fin gradjanski filmic o „genocidu“, katarzi, pomirenju, ljudskim pravima …

  4. pa i laza voli av-a 50 puta više od većine, vitezović takođe, malo iznenađenje je bajić . ne radoš nego darko .

  5. Pa u pitanju je film koji prati priču Svetozara Miletića i borbu naroda u Vojvodini za prisajedinjenje Srbiji. Cuj narod Vojvodine. hahahaha

  6. Pa zasto bi on ziveo skromno i krpio kraj s krajem kao vecina glumaca, lepo velica lik i delo Vucica i nema problema sa tim kolika ce biti penzija, ko mari za obraz i moral, ocekujem da dobije neki orden moze i od SPC-a i PATRIJARHA a mozda i akadimija filmska u ovoj besperici dodeli neko priznanje priznatom umetniku

  7. Kada dodje druga vlast sve ove na sud da se vidi kako su se talili sa vlascu(Bajic Ristovski…)zabraniti im bavljenje poslom u Srbiji zbog unistavanja kulture i iste stavljane u interes politicke elite na vlasti oduzeti im sva odlicja i nagrade i totalni medijski bojkot.

  8. to meni da se zahvali jer favorizujem Makedoniju I Narod Makedonije > Dimitrijevic Broz Boris

Ostavite komentar


Kultura

„Biang Biang Express“

Poneo sam aparat star 12 godina, bubicu nepoznatog porekla i nadao se najboljem: Nikola Stojanović o nadrealnim prizorima sa snimanja „Biang Biang Express“-a

- Sarajevo Film Festival je najveći i najbitniji festival u regionu. Drago mi je što sam ponovo bio tamo. Nažalost, nisam uspeo da naletim na ovogodišnje goste, legende i lične heroje Pola Šredera i Džona Tortura, i napravim selfi, ali je lep osećaj znati da su i oni bili tu, negde kada i ja - kaže za Danas reditelj Nikola Stojanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.