darko rundekFoto: Live Production

Legendarni Darko Rundek & Ekipa održaće tokom novembra i decembra 10 intimnih koncerata u manjim prostorima u Srbiji, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Jedinstven, ekskluzivan serijal koji predstavlja pravu poslasticu za njegove obožavaoce počinje sa dva nastupa u Nišu, pa se nastavlja u Pančevu i Novom Sadu, da bi bio krunisan sa čak pet koncerata u Beogradu.

Rundek i Ekipa raspored:

  • NIŠ (Dom vojske) – 25, 26. novembar
  • PANČEVO (Kulturni centar) – 28. novembar
  • NOVI SAD (Pozorište mladih) – 30. novembar, 1. decembar
  • BEOGRAD (Dom omladine, velika sala) – 12, 13, 15, 17, 18. decembar

Svi koncerti su sa sedećim mestima, tako da će Rundekova verna publika moći u komforu da uživa u vanvremenskim hitovima iz svih faza njegove bogate, četiri i po decenije duge karijere: „Ena“, „Šal od svile“, „Uzalud pitaš“, „Bi mogo da mogu“, „Apokalipso“, „Ruke“, „Makedo“…

Darko Rundek tim povodom radosno saopštava: „Evo nas posle više od godinu dana opet u Srbiji. Imamo mnogo novih i starih pesama, dobre i sveže muzike i radujemo se susretu sa nama najboljom publikom na svetu“.

10 koncerata Rundeka & Ekipe u Srbiji 1
Foto: Live Production

Vrsni umetnik je sa raznim postavama ovakvu vrstu ugođaja već priređivao obožavaocima, te se sa sigurnošću i ovoga puta mogu očekivati rasprodati koncerti i užitak za pamćenje.

Za koncerte u Nišu ulaznice se mogu nabaviti preko Tickets servisa, za koncert u Pančevu karte su u prodaji na blaganji Kulturnog centra.

Za prodaju ulaznica u Novom Sadu biće zadužen servis Gigstix, dok se ulaznice za beogradske koncerte mogu nabaviti preko Efinity servisa, kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

Prodaja ulaznica za sve koncerte Rundeka & Ekipe startuje od četvrtka, 19. septembra u 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari