Premijera filma "Matriks: Uskrsnuća" u CineStar bioskopima 1foto promo

Kultno ostvarenje „Matriks“ ponovo opseda svetske bioskope, ovoga puta svojim četvrtim nastavkom. Domaća publika ima priliku da 22. decembra od 20 sati, specijalnom CineFan premijerom u CineStar bioskopima, još jednom proživi avanture legendarnih junaka.

„Matriks: Uskrsnuća“ ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul – Matin II, DŽesika Henvik, DŽonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči, Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i DŽada Pinket Smit. Režiju potpisuje Lana Vačovski.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matriksa“, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio što je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u „Matriks“.

Na simultanim CineFan premijerama u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, najsrećniji gledaoci će, nasumičnim odabirom ispod sedišta, biti nagrađeni majicama i torbama za laptop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari