Glamur i prestiž u senci ćutanja o Palestini: Večeras počinje 77. Kanski festival, najveća manifestacija koja slavi sedmu umetnost

Ekskluzivno za Danas

Ostavite komentar


  1. Najvaznije, kako u EU tako i u USA, ako se takozvane „liberalne demokrate“ i „demokratski konzervativci-republikanci“, sloze oko neceg, na primer ako toga da oko Gaze moras da cutis ili hvalis onda se vidi da su u principu identicnog pogleda na svet. Demokratija je u realnosti pravo gradjana da misle kako im vlast kaze. Isto kao u Kini, na primer, uz razliku da tamo nema licemerja. Moze, ne moze, gotovo. Ne zaboravimo da je sedmog oktobra, kad je Hamas napao Izrael raketama iz logora na otvorenom ogradjenog zicom, takodje napadnut muzicki festival u neposrednoj blizini te iste zice. Dosli su ljudi na provod. Eto to je ostalo od evropskih vrednosti ma kako ih neko nazvao.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.