adam drajverFoto: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Adam Drajver je nedavno imao intervju sa Krisom Volasom za CNN, tokom koga je novinar postavio pitanje kako je glumčev fizički izgled uticao na njegovu karijeru.

Spomenuto je da „ne izgleda kao tipična filmska zvezda“, a Adam Drajver se snašao, iako je delovao zatečeno pitanjem, piše Index.hr.

Odgovorio je: „Izgledam kako izgledam. Ne mogu to da promenim, pa pretpostavljam da mi je pomoglo“.

„The New Yorker me takođe nazvao konjskom facom. Sećam se da sam čitao jednog recenzenta koji je rekao: ‘Njegov agent verovatno ne zna da li bi ga stavio u film ili Kentaki derbi.’ Dakle, ako verujete u dobru stvar, morate vjrovati i u lošu stvar. Pokušavam da ništa ne upijam“, dodao je.

Glumčevi obožavatelji ubrzo su se oglasili na društvenim mrežama kako bi kritikovali Volasa, koji je napustio Fox News nakon 18 godina u decembru 2021.

„Ovaj tip koji intervjuiše Adama Drajvera je neka vrsta smeća?“, jedan obožavatelj objavio je na X-u.

„Muškarci poput Krisa Volasa izgledaju kao kornjače i gledaju zgodne poput Adama Drajvera i govore im ‘zašto ne izgledaš kao Robert Redford’ u lice i to zaista pokazuje koliko su je*eno glupi“, osudio je drugi obožavatelj novinara.

„Kris Volas ima drskosti da kaže nešto o izgledu Adama Drajvera, a sve dok izgleda kako izgleda, to je je*eno ludo“, rekao je drugi obožavatelj, isprativši komentar Volasovom fotografijom.

Tokom svog pojavljivanja u emisiji Who’s Talking to Chris Wallace? Drajver je govorio o ulozi u biografskom filmu Ferari redatelja Majkla Mana o Encu Ferariju, koji u bioskope stiže 25. decembra.

Adam Drajver je poznat i po ulozi u serijalu Ratovi zvezda

Glumac je takođe govorio o svojoj ulozi zlikovca Kajlo Rena u filmovima Ratovi zvezda i rekao da nikada nije prešao preko činjenice da je Ren ubio svog oca Hana Soloa.

„Svaki dan me neko podseti na to“, rekao je Drajver.

Nakon što je Volas odgovorio: „Jesi li ozbiljan?“ Drajver je rekao: „Ne svaki dan, ali da. Pre je bilo više, ali sada mi verovatno jednom mesečno neko javi da sam ubio Hana Soloa.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari