„Ajmo napolje!“: Ciklus koncerata na zidiću 12. put 1

Dom omladine Beograda, tradicionalno, počinje letnju koncertnu sezonu 21. juna, na Svetski dan muzike.

Tako će biti i ove godine: nastupom benda Stonehenge u 20 sati počinje 12. ciklus popularnih Koncerata na Zidiću, ali posetioce na Platou Milana Mladenovića i tokom dana očekuje bogat program koji DOB priprema u saradnji Rock Radiom.

Svetski dan muzike, 21. jun, na dan letnjeg solsticija, obeležava se u 120 zemalja sveta nastupima profesionalaca i amatera na ulicama, trgovima, u parkovima, dvorištima – u slavu raznolikosti muzičkih izraza.

Početak leta obeležiće i početak novog poglavlja strateškog partnerstva Doma omladine Beograda i Rock Radija, koji zajednički rade na misiji promocije i podrške ne samo kvalitetne rok muzike, već muzike i kulture uopšte.

Svetski dan muzike, 21. jun, Rock Radio i Dom omladine Beograda proslaviće na Zidiću, na Platou Milana Mladenovića, u društvu brojnih gostiju, slučajnih prolaznika i gradskih namernika.

Postala je već tradicija da Rock Radio na najveći praznik muzike u godini izađe iz studija na ulicu, među Beograđane i goste glavnog grada – među ljude koji muziku doživljavaju punim srcem i koji joj dopuštaju da ih oplemenjuje. Zato ove godine upućuju jednostavan poziv: „Ajmo napolje!“

„Ajmo napolje! Ajmo da sviramo, pevamo, družimo se. Ajde da upoznate poznate: svirače, pevače, ulične zabavljače i rockradijsko kuče (Čoko se viče)! Na Svetski dan muzike Rock Radio iz studija izlazi u svet. Jer vi ste naš svet, a mi vaš saundtrek! Pridružite nam se 21. juna 2024. u 12:00 na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda, da zajedno obeležimo najvažniji praznik u godini: Svetski dan muzike“, poručuju iz Rock Radija.

„Muzika je najvažnija sila univerzuma” govorio je Vangelis. Sila će i biti s nama, na Zidiću ispred Doma omladine Beograda 21. juna od 12 do 14 časova.

„Prognoza kaže da biće vruće, a ekipa se potrudila da bude još vrelije: uz svirku Turbo Trans Turista, performans Ilije Babića, uličnog svirača, koji ima supermoć da od svakog predmeta stvori udaraljku, nastup benda Prve beogradske gimnazije, grupe Mungosi, ali i svirku voditelja Rock Radija.
Za posetioce će biti obezbeđeni i pokloni: Rock Radio majice, šolje, torbe, flašice, široki osmesi i topli zagrljaji! Vidimo se na Zidiću!“, poručuju organizatori ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari