„Ajvar“ je film o umiranju ljubavi

Beogradska premijera debitantskog ostvarenja Ana Marije Rossi "Ajvar"

Ostavite komentar


  1. Ko o čemu , srpski film o umiranju i socijali. Pa nismo mi sređena evropa da mi treba film o tome. To vidim svaki dan po celoj Srbiji. I kad čovek oće da pogleda neki film, malo skrene misli , ode u bioskop kad tamo mu objašnjavaju ono što kao prosečan srbin vidi. To je naša svakodnevnoca i muka mi je od tih tema.

    1. Bilo bi lepo prvo da pogledate film, pa posle da nam prenesete Vaše utiske. Oduševljenje ili razočarenje. Ovako, pucate u prazno…

      1. Slažem se u potpunosti. Mene je vrlo zaintrigirao i jedva čekam da ga pogledam. Mislim da se dešava u pravi čas i da je odličan glumački sastav.

      2. A bilo bi i lepo da vi shvatite komentar kad ste ga već pročitali. Bio film dobar ili ne , neću ga gledati jer su teme katastrofa…

  2. Ali… Ajvar?! Ćulbastija, Selo gori, a baba se češlja…Dajte, seljanija do kraja…!

    1. Ajvar – jer dijaspora to uvek nosi sa sobom. Kakvi ispadi hejta i predrasuda…. Sramota jedna dragi sugrađani.

  3. Odgledala film.Daleko od toga da sam fascinirana pričom, ali ni glumom.
    Sasvim prosečno, bez nijansi, nekako usiljeno, neubedljivo.
    Moj utisak je ovo.

    1. Odgledala film i raspamecena od priče, fotografije, režije i nadasve glume…Natasa je zaista maestralno odglumila i dala lekciju svojim koleginicama… ne samo glasom, mimikom već i podrhtavanje tela u kljucnim trenutcima .. Isto važi i za Vesnu Cipcic. Nadam se da će svet videti ovaj film da će obići mnoge svetske festivale i dobiti nagrade… topla ljudska priča sa kojom svako može da se poveze … čekali smo ovakav film u našoj kinematografiji, .. nadam se da će ih biti još

  4. Gluplji film mislim da nisam pogledala nikad. Ne trosite vreme i novac..

  5. Treba malo zivotnog iskustva da se ovaj film dozivi. Jako mi se svideo. Ogoljen bez i jednog nepotrebnog dela. Krupni kadrovi lica fantasticni.
    Tema nije relaksirajuca ali dinamika je jaka. Ja koji definitivno ne volim melodrame sam ga opusteno odgledao i zadovoljan izasao iz bioskopa.

    1. Opet film u kome svi glume bolje od glavnih glumaca…Vesna Čipčić, Miki Krstović, Branka Petrić su apsolutno maestralno i svesne sa njima, i sa kumovima u restoranu su jedine koje ću pamtiti.

  6. Posle mora glupavih komedija konačno jedan kvalitetan film.
    Mislim da ga mladi neće ukapirati.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.