Alen Delon je zbog prijava opet morao da bude pregledan, izustio je dirljive reči pred doktorom: ‘Želim umreti‘ 1Foto: EPA-EFE/ GUILLAUME HORCAJUELO

Zbog pravnih postupaka koji se vode radi prijava zbog zloupotrebe slabosti koju su deca Alena Delona podnela protiv bivše očeve partnerke Hiromi Rollin, glumčevo zdravlje i lucidnost morali su da budu procenjeni nekoliko puta.

Prema informacijama koje je otkrio francuski Le Parisien, tokom poslednjeg pregleda legendarni glumac je svom lekaru poverio želju da umre…, prenosi Slobodna Dalmacija.

Le Parisien je objavio članak koji otkriva da glumac više nije čovek kakav je nekad bio: fizički i psihički oslabljen, izgubio je lucidnost.

Poslednjih godina Alen Delon navodno je bio podvrgnut različitim procenama kako bi se utvrdio nivo njegovog razlučivanja, nakon prijave za zloupotrebu slabosti koju su njegova deca podnela protiv Hiromi Rollin.

Prema Le Parisienu, rezultati bi pokazali da bi glumac „iskusio četiri faze svog zdravstvenog stanja sa sve lošijom lucidnošću“.

Godina 2021. označila je dramatičnu prekretnicu.

Između septembra 2021. i juna 2023. lečnici su navodno primetili „značajno oštećenje razlučivanja povezano s usporavanjem razmišljanja i poteškoćama u rešavanju njegovih porodičnih problema, i konačno, u julu 2023., potpuno ukidanje njegovog razlučivanja“.

Tokom ovog završnog pregleda, lečnik je navodno napisao u svom izveštaju da je „moral glumca bio nizak i da se čini da ‘više ne očekuje ništa od života‘“.

Već nekoliko sedmica Alenova deca se međusobno svađaju. Na početku ujedinjeni protiv očeve partnerke Hiromi Rollin, sada su postali najgori neprijatelji.

Sve je počelo 4. januara, kada je objavljena vest da je Antoni Delon podneo tužbu protiv ćerke Anouchke Delon.

Najstariji od braće i sestara optužuje svoju sestru da je od njega i brata Alain-Fabiena sakrila pogoršanje zdravstvenog stanja njihovog oca.

Kći Alena Delona brzo je reagovala podnošenjem vlastite tužbe za klevetu. Zatim se 9. januara uključio i Alain-Fabien, koji je podneo prijavu protiv svoje sestre Anouchke zbog „prevare zloupotrebe stanja neznanja ili situacije slabosti ranjive osobe“.

Suočeno s tim optužbama, tužilađtvo u Montargisu naložilo je kvalifikovanom lekaru 11. januara da provede novu procenu zdravstvenog stanja zvezde.

Sve se više spominje kako se braća i sestra u stvari bore oko ostavštine francuske legende. Sada izlazi i na videlo da je navodno važan podatak i u kojoj će zemlji Alen Delon umreti, jer o tome zavisi visina ostavštine.

Kako sada stvari stoje, ova priča se neće skoro završiti, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari