alien romulusFoto: 20th Century Studios / Ferrari / Profimedia

Nakon prvog tizera za film Alien: Romulus, stigao nam je i prvi pravi trejler za ovaj film koji nastavlja čuvenu franšizu Osmi putnik.

Film Alien: Romulus režirao je Fede Alvarez, reditelj horora Evil Dead i Don’t Breathe, a on je napisao i scenario sa Rodom Sajagues, piše Index.hr.

Radnja sedmog filma u franšizi smeštena je između filmova Alien iz 1979. godine i njegovog nastavka, Aliens, iz 1986. godine.

Film prati grupu mladih istraživača koji se na napuštenoj svemirskoj stanici moraju suočiti s najstrašnijim oblikom života u svemiru.

Glavnu ulogu u nadolazećem naučnofantastičnom hororu igra Kejli Spejni, zvezda filmova Priscilla i Civil War.

U sporednim ulogama pojavljuju se Izabela Mersed, Arči Reno, Dejvid Džonson, Ajlin Vu i Spaj Fern.

Trejler za Alien: Romulus brzo je postao viralan, a mnoge obožavatelje oduševila je jeziva atmosfera koja ih je podsetila na prvi film u franšizi, u kojem je glavnu ulogu igrala Sigorni Viver.

„Odlično su iskoristili boje u trejleru, a dizajn zvuka je savršen“, napisao je jedan obožavatelj. „Ovo izgleda fantastično.“

„Jedva čekam ovaj film. Ona scena u kojoj vanzemaljac pokušava da probije usta je tako uznemirujuća. Upravo sam još jednom pogledao trejler i sada sam još više uzbuđen zbog ovog filma“, dodao je drugi.

„Ovo izgleda fenomenalno“, dodao je treći.

Alien: Romulus dolazi u kina 16. avgusta ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari