Angažman fest u Domu omladine 1

Dom omladine Beograda i Studio Centar organizuju prvi festival edukativnih predstava za mladu publiku – Angažman fest, koji će biti održan u DOB-u od 13. do 17. novembra.

U okviru glavnog programa biće izvedeno pet pozorišnih predstava, koje se bave različitim društveno angažovanim temama namenjenim mladima: „35 kalorija bez šećera“ po knjizi Jasminke Petrović / predstava o problemu ishrane i anoreksije među mladima / Studio Centar, Beograd; „Svi smo periče, koja je tvoja“, autorski projekat / predstava o odrastanju i sazrevanju / Studio BIS, Beograd; „Indigo“, autorski projekat / predstava o vršnjačkoj, porodičnoj i sistemskoj neshvaćenosti i nerazumevanju / CEKOM, Zrenjanin; „Mrtvo more za početnike“, Radoje Domanović, Jasminka Petrović / predstava o sukobu narodskog duha, postavljenih principa i životne energije mladih / Gimnazijalac, Lebane; „Reči od kamena“, autorski projekat / mjuzikl o vršnjačkom i internet nasilju / Hleb Teatar, Beograd.

U okviru pratećeg programa biće odigrana matine predstava „Game“, podgoričkog dečijeg pozorišnog studija „Arlekin“, za decu urasta od 10 do 13 godina u subotu, 16. novembra u podne.

Predstava se bavi problemom vršnjačkog nasilja i zloupotrebom interneta kod dece. Pored pozorišnih predstava, u okviru festival biće održane i dve tribine, kao i tri pozorišne radionice, namenjene srednjoškolcima.

Angažman fest je namenjen deci završnih razreda osnovnih i učenicima srednjih škola, odnosno uzrastu od 12 do 19 godina.

Ulaznice za sve predstave se mogu kupiti na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online, putem sajta: Tickets.rs.

Cena pojedinačne ulaznice na blagajni iznosi: 500 dinara, dok je za organizovane i školske posete obezbeđen dodatni popust.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari