Ante Tomić: On danas nije žrtva, danas je Sergej Trifunović naprosto budala

Ostavite komentar


  1. А, оно о Јасеновцу и Турцима не демантујеш? Сергеј јесте будала, ал није једина. Будале су сви који код Хрвата остављају своје српске паре.

  2. Sve više je ovakivih poput Sergeja u Istri i Kvarneru…prvo su bili malo uplašeni, ali kada su videli da ih niko ne dira, razbahatili se, samo se oni čuju po plažama i gradu. Sada „zapišavaju“ sve redom i ponašaju se kao da su oni gazde, a ne gosti. „Došao, zašao pa i prilegao“

  3. Koliko je Ante dobro napisao tekst! Svako ko poznaje Trifunovica ili je radio sa njim zna da ga je potpuno opisao kako zaista jeste!

  4. Dragi Ante, da li svim prijateljima bušite gume i sipate im zemlju u rezervoar? Jel to neka lokalna doskočica i šala?

  5. На страну глума, али, г. Трифуновић је емотивно и морално незрео, не разуме политику, и јавни иступи су му скандалозни. Могуће је да он тако схвата боемштину, али, све је прилично ружно и јадно.

  6. Dragi Vladdimire, da li svoje ime pišete sa dva D da se razlikujete jer su svi koji se zovu Vladimir isti, jkai što su svi Hrvati isti i svu Srbi isti?

  7. Ako je Hrvat, i ako jos smanjuje broj i genocid nad Srbima u NDH, onda je on evropejaca i u pravu!? Ali ako neko iz Srbije(i cak „mali Srbin“) kaze cekaj malo, vi ste mnogo gori nacionalisti od nas ali sa EU celofanom pa se ne vidi dobro- e pa onda biste budala. Bravo za spisateljsku gromaduTomica, i komentatore..

  8. Danas Ante Tomic, nije kolumnista i pisac velikih prica, danas je Ante, uobicajeni Ante, kao svaki drugi Ante….
    Ne znam samo sta ce nam Ante ovde…

  9. Sto pises o tome kako se Srbi ponasaju po Istri mora da nikad nisi doziveo ono sto sam ja, recimo, dozivela ovog leta.
    Nacionalizam koji se velica tamo je katastrofalan i uvek i obavezno je protiv Srba.
    I nisam jedina koja je imala problem tamo.

  10. Četvrtak..Sergej na letovanju u Hrvatskoj, Sergej se brčka u moru i uživa, Sergej pijucka vino (verovatno u društvu Hrvata), Sergej šeče kera po Splitu (možda i pored Lore)………………dva dana kasnije………..Hrvatska=NDH, Hrvati=ustaše,Split=Lora. Hmmm…Sergeje, šta se desilo u tvojoj „pametnoj“ glavici da si se u samo 48 sati „prešaltao“ iz 2023. u 1941. godinu?

  11. Kako li je ova „vest“ završila u rubrici iz kulture!?
    Uredništvo bi ozbiljno trebalo da razmotri novu prikladniju rubriku, tipa „Showbiz i zabava“, gde bi publika imala priliku da prati ovu i slične ogodovstine poznatih u nastavcima.

  12. Čekamo da naša Holivudska zvezda Sergej nađe svoju Vanesu Paradi pa da izađe iz puberteta, makar privremeno.

  13. Zanimljivo da je A. Cuk „zaboravila“ da priupita Tomica u vezi njegovih izjava u vezi Jasenovca i da su Turci bili „civilizatori“ Srba. Zasto?

  14. RH je druga država, baš kao i BiH ili RS.
    U Sarajevu i Splitu probuše srbijanske, automobilske gume jer mrze Srbiju.
    U Srbiji probuše bh. gume jer mrze Bosnu i Hercegovinu.
    Usto, bh., registarske tablice ne prikazuju grad i entitet u BiH.
    Sergej je ne sam neviđena budala već i hipernacionalist, koji je vrijeđao zamjenika gradonačelnika Splita jer je Srbin koji živi u Hrvatskoj!

  15. Ante Tomić, braneći valjda svoj Kraj istorije, budalom naziva čovjeka kojem se, kako Ante sam tvrdi, svašta izdešavalo i koji je na kraju popizdio. E ovo je drskost i bezobrazluk. Ih!

  16. Fascinantan ja taj palanacki kompleks kod pojedinih Srba koji ma sta radili i rekli Hrvati, oni su odusevljeni i dive im se. Da je komentarisaje bilo moguce za vreme kada je Jasenovac bio aktivan, nesumnjivo bi i tada bili onih iz Srbije koji bi navijali za ustase.

  17. Aha, bušili mu gume i punili rezervoar zemljom. Je li i tada on bio kriv? Što kaže vaša Seve „Aaaaante, okani me se svega ti!“

  18. Trifunoviću je najgore što se rijetko slaže sa sobom,a onda se sudara sa drugima,šteta.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.