Arhitetkinja koja je učestvovala u stvaranju blokova 61 i 62, naselja „Cerak Vinogradi“: Milenija Marušić dobitnica ŽAD nagrade za životno delo Jelisaveta Načić

Ostavite komentar


  1. Tada je bila arhitekta, kada je to postala arhitetkinja ? Mada i arhitektica lepo zvuči, što da ne i arhitetka 😉

  2. Учествовао као сарадник на њиховим пројектима : Б.К. Александра , Цвећара , Бензинска станица Миријево , Пословно стамбени објекат Нови Сад , О.Ш. ,Уједињене нације. Животе посветили струци и давали све од себе за посао који радили.

  3. Ja razumem rodno senzitivan jezik zbog današnjeg vremena jer su se žene počele baviti i nekim ranije muškim zanimanjima pa treba to propratiti i krpz jezik ali pobogu arhitetkinja ili arhitektkinja ako ste tako hteli? Nije u muškom rodu arhitekat pa da bi ženski bilo arhitektkinja. Slično je i sa poeta, poliglota, itd. U najmanju ruku nakaradno.

  4. Нећу ни да читам текст овако накарадно насловљен.

  5. За Блокове 61 и 62 заслужили су затвор!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.