Asocijacija filmskih reditelja Srbije osudila medijski linč reditelja Srdana Golubovića

Ostavite komentar


  1. sto volim kad se ovako lozite, pa onda ubacite i seku, i bjelu, i koja, i tatalovicku, i vojtehovski i teodorovica u isti kos …. e zato cete uvek biti na 3%…. zato sto se toliko ogavni, kao ono prosecni zapadnjak, koji misli da su svi srbi go..na… tako i nasa „elita“ misli da svako ko ne misli kao oni, da su krezubi, nepismeni, neobrazovani…. e pa gospodo ako vam decenija 3-5% podrske nije dovoljna da se zamislite, i postanete bolji ljudi, ja ne znam…. danas je branislav trifunovic nesto pametno rekao, parafraziracu: „ja ne znam sta mi vise da radimo, ali ocigledno da radimo nesto pogresno“…..

  2. Ova vlast ne pravi razliku između političkih angažovanih javnih ličnosti(glumaca,pevača,slikara,spotista ,reditelja,muzičara,pisaca…..)i ljudi koji iznose svoja lična mišljenja,poglede,osećanja,kritike,analize,stavove,dokaze…..,za njih je Goncić isto što i Seka Sablić,a Ristovski kao Golubović…..Velike su to razlike od „prodatih duša“ do časti i obraza.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.