Autentični dnevnik o blatu kroz koje politički vrh Srbije gazi

Ogoljavanje trenutka u Šapcu, 29. jula 2018.

Ostavite komentar


  1. Opsti zakljucak „trla baba lan da joj prodje dan“. Ovi su „duvali“ u prazno. Mala grupica olosa na jednom mestu. Nisu mi upste interesantni i beznacajni su za gradjane Srbije.

  2. Cudi me da neko poput ovih toliko mogu da mrze. Zato su i zagliili u blato. Ustvari zaglibili su oni u nesto prljavije, ali su nesposbni i nebitni za nas gradjane. Neka se guse u talogu. Takvih olosa mi nikada nije zao.

    1. Postovani gradjani, ZAMISLITE IH SA SESIROM NA GLAVI, SAMO VRH SNS, SVE CE VAM BITI JASNO. Njihova bolna zelja za gospotstvom, ucenoscu, gradskim manirima, da ne nabrajam. Sve ce proci , pa i oni

  3. „…Corah …podsetio na poreklo motiva, da je zarđalu kašiku pominjao Vojislav Šešelj ……„To sam zapamtio i insistiram da se ne zaboravi na alat koji njima pripada….“
    Ima jedna druga kasika iz iste srpskohrvatske predstave ali za nju Corah ocigledno ne bi hteo da cuje. U jasenovacka vremena medju hrvatskim ‘pucanstvom’ kruzila je ovakva podrska njihovim ustasama: „koljite ih koljite, koji ostane ziv ja cu ga zlatnom kasikom hraniti!“…

  4. Ova dva bota Mika i Baki bi prodali i rodjenu majku za sendvic a kamoli Kosovo. Poput vodje koji da je 1389 bi presao u islam a da je 1914 bi presao u katolicanstvo. Nikad u svojoj istoriji Srbija nije imala vodju koji toliko mrzi Srbiju i Srbe. A vi nastavite da grickate taj sendvic sa sirom ili sta je vec.

    1. Nekoliko puta sam pažljivo pročitao tekst koji je potpisan sa „Mika“ i „Baki“ i pokušavam da zamislim ljude koji stoje iza tog teksta. Kako su samo nevešto natrpali preporučene kvalifikacije u jednu celinu. Šta li njih u životu muči? Verovatno ništa.

  5. Ovaj narod je 2012.godine poceo da se izvlaci iz blata zahvaljujuci tome sto je zutoj bagri na izborima rekao :DOSTA JE, ODLAZITE ! Od tada ,zajedno sa nasom Vladom i Predsednikom ,ponovo ponosno i uspravno gazimo ovom nasom zemljom.

    1. Dosao je na vladt tako sto je pricao Kosovo je Srbija, sad prica Kosovo nije Srbija. Sva sreca mlad je pa ce kad tad zavrsiti u zatvoru zbog izdaje i krsenja ustava. I Sloba je mislio da je nepobediv pa ga narod svrgne. Kad dodje 6. oktobar ne bih da budem na njegovom mestu i mestu njegovih sluga. Ako Srbi nesto ne vole to su izdajnici.

  6. Zašto nikada ne spominjete Svilajnac. Grad koji gazi velikim koracima ka najbolje sredjenoj sredini za život u Srbiji a sns nije ni delić toga. Uvek nas zaobidjete a guramo mnogo dobro.

  7. Da li znate, šta najviše loži par miliona ljudi koji glasaju za lutera ? Opominjuća krilatica koju šire čauši da je pre i da će posle njega biti isto, da će odlučivati manje više isti, verovatno, gori.
    Šest godina slušam krilaticu na lokalnom nivou, a verovatno je tako i na drugim, višim. Doduše, poruka je adut iz rukava, kada ne upali ništa drugo..
    Iskreno, na lokalu je zaista tako. Ne mnogo bolje je bilo od 2004. do 2012., od tada sam u njemu. Gomila mamine i tatine dece, umišljenih likova, pokondirenih tikava je zaselo u opštinske, gradske, pokrajinske i republičke fotelje. Zaboravili su jednu od najgorih decenija i potrudili se da ćar uviju u celofan, prodaju ga i još te prave idiotom. Ajd da je samo ćar, no nije, već osionost i bahatost koju su preuzeli i ovi i nakon 2012.
    Nisam prihvatio krilaticu, ali sam oprezniji nego što sam bio nakon petog oktobra.
    Trudiš se, rizikuješ, trpiš uvrede, potkradanje, otkaz, batine da bi skinuo budale, ali dođu ti još veće. I šta onda ? Dokle ?
    Ko god dođe nakon lutera, zaboraviće da je došao avansno, da si mu dao glas na neviđeno, jer je avans pusto obećanje, još te proziva da si glasao za njega ili još gore, lažno obećanje ili ono najgore, poput Domanovićevog vođe vodi te u neviđeno, jer si tako i glasao. Čudi me da Radoja nisu zabranili.
    Mora da se menja sistem, drugari, jer kada biram, želim garanciju barem pet godina, kolko daju i na veš mašine.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.