Autonomija mišljenja

Službeni glasnik predstavio drugo izdanje knjige razgovora Miloša Jevtića sa Darkom Tanaskovićem

Ostavite komentar


  1. "Dzelena Trivan"……jedna od "perjanica" tadicevog (give me five) klana u vreme najveceg pada DS !! Njen novi shef se grdno z….o kad““ ju je angazovao,za bilo sta,pa i za mesto "direktor SG" !!

  2. Treba korektno predstaviti – Tanaskovic je samo filolog u penziji. Predavao arapsku knjizevnost,mada ne govori savremeni arapski jezik. Nije jasno sta je to "islamolog" ali to on svakako nije, nego filolog. Diplomata takodje nije, jer nikad nije naucio ni osnove diplomatije, niti zavrsio skole. Jeste bio vise puta politicki imenovan za ambasadora i to preko SPS u Turskoj, preko DOS u Vatikan, i sada od ove vlasti kao penzioner u Unesku, iako nikad u zivotu nikakve veze nije imao ni sa UN ni sa Uneskom. Katastrofalan izbor, ali on prima 6000 evra i ima rezidenciju, sofera, sekretarice i diplomate koje rade posao jer ga on ne zna, a i stalno je Beogradu. Takodje, uspeo je da nezakonito ubaci u svoju cerku Jelenu T u MSP,pa je i ona sada diplomata pa uskoro i na deviznu sluzbu,zasto da ne kod tate u Pariz?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.