BajagaPhoto: Antonio Ahel/ATAImages10, septembar, 2022, Beograd - YU grupa, najdugovecniji rokenrol sastav na prostoru bivse Jugoslavije, priredila je na Tasu pravi veliki muzicki dogadjaj, na kome je obelezila vazan jubilej, 50 godina postojanja u krugu svojih prijatelja, kolega i verne publike. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga oglasio se povodom smrti svog velikog prijatelja Bore Đorđevića.

„Jutros sam čuo da nas je napustio Bora Đorđević, veliki pesnik, muzičar i moj prijatelj. Bora je više puta bio u sličnim situacijama u poslednje vreme. Uvek je uspevao da se izvuče ali sada nije. Ostavio je veliki trag u rok muzici i poeziji, svima će nam nedostajati. Saučešće porodici i prijateljima“ izjavio je Momčilo Bajagić na svojim oficijalnim društvenim mrežama.

Da podsetimo, pre nekoliko dana, Bajaga je odsvirao svoj veliki koncert na Ušću, a najdirljiviji trenutak bio je neposredno pred pesmu „Kad hodaš” koju je originalno svirala Riblja čorba, a koju je posvetio Đorđeviću.

„Sada jedna pesma iz doba Riblje Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi“, rekao je Bajaga a zatim su se čuli poznati taktovi.

 

Legendarni roker i frontmen grupe „Riblja čorba“ preminuo je u bolnici u Ljubljani 4. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari