Beogradska filharmonijaFoto: Milos Tesic/ATAImages

Koncerti za bebe, jedan od najpopularnijih programa Beogradske filharmonije, održavaju se od 17. do 20. septembra u dva termina, od 11 i 12.30 časova u filharmonijskoj sali.

Za sedmu sezonu omiljenih koncertića, orkestar priprema program „Moja prva simfonija“ i izvodi lepršavu Betovenovu simfoniju br.1, pod dirigentskom palicom Vuka Volkov-Popovića, saopšteno je iz Firharmonije, prenosi FoNet.

Na druženjima u trajanju od 30 minuta bebe uzrasta do dve godine uživaće u simfonijskom prvencu velikog kompozitora, čimje će Beogradska filharmonija dokazati da i najmlađi slušaoci mogu da uživaju u simfonijama i u Betovenovoj muzici.

Vest o novim koncertićima obradovaće mnoge roditelje koji iz celog regiona dolaze u Beogradsku filharmoniju na koncertiće, a ovi programi su stekli i planetarnu slavu kroz video materijale koji su postali viralni na društvenim mrežama.

Karte su u prodaji od ponedeljka, 9. septembra u 10 časova, na filharmonijskoj blagajni i onlajn, a ulaznica važi za jednu bebu i jednog odraslog pratioca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari