Berlin#

* Berlin je bio grad u kom je svakog dana za svakog sve bilo moguće. Grad u kome naprasno možeš naći ili smrt ili ljubav, gde možeš da otkriješ neki stan ili da ga izgubiš, ili gde sve možeš da baciš i da kreneš iz početka, kako bi drugi put sve uradio bolje

Ostavite komentar


  1. …da je moj neuspeh posledica fatalne kombinacije tri osobine: nadmenosti, depresije i nesposobnosti. …Ljudima koji su se budili sa željom da umru… Neverovatno, identican moj slucaj!

Ostavite komentar


Kultura

Biljana Đurović

INTERVJU Biljana Đurović: Prihvatila sam strmi profesionalni put, takav kakav jeste, kao i teret prezimena koje nosim

Na nedavno završenom 22. internacionalnom pozorišnom festivalu Actor of Europe u Resenu, u Severnoj Makedoniji, nagrada za životno delo dodeljena je slavnoj češkoj glumici Ivi Janžurovoj koja je ostvarila evropsku karijeru, a u takmičarskom programu, kao prva dobitnica nagrade Actor Of Europe, koja od ove godine nosi ime legendarnog jugoslovenskog i makedonskog glumca Meta Jovanovskog, upisala se naša glumica Biljana Đurović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.