Besplatan ulaz u Narodni muzej do 8. jula

Ostavite komentar


  1. Bio sam u najvecem muzeju u Njujorku (muzej istorije prirode) i tamo je preporucena cena 20dolara a minimalna 1 cent! Ostavljeno je svakom da plati koliko moze(sto bi nasi popovi rekli daj koliko mozes ali nemoj da se osramotis).Cena od 1 centa je simbolicna koja omogucava svakom ko nema novca da poseti muzej a da ima osecaj da je platio ulaz.Cekao sam u redu za ulaznicu i nisam video da je iko platio manje od 20 dolara, cak i oni koji su kupovali vise karata za porodicu.To govori o svesti tamosnjih ljudi, svi koji mogu da plate punu cenu to i cine jer znaju da se muzej mora odrzavati i izdrzavati.

  2. Rulja misli ako je posetila narodni muzej sada je nesto pametna i pismenija. Oni i neznaju sta su gledali. Vecina njih nezna ni tri godine vazne u istiriji Srbije. Ali komsije ili kolegi moze da se pohvali da je posetio muzej. Da su Srbi polupismen narod dokaz je i to da vlast uvek odradi narod ko volove.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.