Bioskop na otvorenom i ove godine na Sava Promenadi 1

Sava Promenada će i ove godine svim ljubiteljima filma prirediti vrhunsko iskustvo pod otvorenim nebom pored reke, u okviru manifestacije Filmstreet.

Na jednom od omiljenih beogradskih šetališta, svi posetioci će u naredna dva meseca imati priliku da pronađu osveženje u toplim letnjim noćima i podsete se najboljih ostvarenja svetske kinematografije.

U prelepom ambijentu pored Save u okviru Filmstreet-a biće prikazana tri filma. Prvi na repertoaru 30. juna biće film Argo, dinamičan, napet i zasnovan na istinitom događaju.

Pred beogradskom publikom 14. jula na Sava Promenadi ponovo će se naći i Titanik, prvi film u istoriji koji je zaradio više od milijarde dolara i broji čak 11 osvojenih Oskara, dok će ljubitelji naučne fantastike imati priliku da se podsete i filma Gravity 15. avgusta.

Osmu godinu za redom, Filmstreet najbolja filmska ostvarenja izvodi na ulice najaktuelnijih beogradskih lokacija. Ovu manifestaciju je do sada posetilo 180,000 posetilaca koji su uživali u 320 projekcija i 10 predstava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari