bitlsiFoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Objavljeno je ko će igrati glavne glumce u četiri predstojeća biografska filma o Bitlsima. Filmove se snimaju u produkciji kompanija „Sony Pictures Entertainment“ i „Neal Street Productions“, a sva četiri filma režiraće Sem Mendes, reditelj filmova „American Beauty“, „Skyfall“, „Spectre“ i „1917“.

Mendes je otkrio da će filmovi biti povezani i da će imati istu priču, ali prikazanu iz različitih uglova– svaki član Bitlsa će dobiti svoj sopstveni film.

Holivudski insajder Džef Snajder otkrio je da će glavne uloge u filmovima igrati Haris Dikinson, Pol Meskal, Beri Kjogan i Čarli Rou, prenosi Index.

Haris Dikinson će igrati Džona Lenona

Haris Dikinson
Haris Dikinson, foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Haris Dikinson se proslavio ulogom Džona Pola Getija III u seriji „Trust“, a gledali smo ga i u filmovima „Maleficent: Mistress of Evil“, „The King’s Man“, „Where the Crawdads Sing“ i „The Iron Claw“.

Mladi glumac uskoro će se pojaviti u erotskom trileru „Babygirl“, u kom igra jednu od glavnih uloga uz Nikol Kidman.

Pol Meskal će igrati Pola Makartnija

Pol Meskal
Pol Meskal, foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pol Meskal je trenutno jedan od najtraženijih mladih glumaca u Holivudu. Ovaj 28-godišnjak već ima jednu nominaciju za Oskara. Proslavio se ulogom u seriji „Normal People“, za koju je dobio nagradu BAFTA.

Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su „Aftersun“ i „All of Us Strangers“. Ove godine gledaćemo ga u „Gladijatoru II“, u režiji Ridlija Skota.

Beri Kjogan će igrati Ringa Stara

Beri Kjogan
Beri Kjogan, foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kao i Meskal, Bari Kjogan je još jedna zvezda u usponu. Irski glumac ima dve nominacije za Zlatni globus i jednu za Oskara.

Glumio je u filmovima „Dunkirk“, „The Killing of a Sacred Deer“, „Eternals“ i „The Banshees of Inisherin“, za koje je osvojio BAFTA-u. Prošle godine je osvojio internet svojim nastupom u hit filmu „Saltburn“.

Čarli Rou će igrati Džordža Harisona

Čarli Rou
Čarli Rou, foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Engleski glumac Čarli Rou počeo je da glumi kada je imao samo šest godina. Kao dete je glumio u filmovima „Never Let Me Go“ i „The Golden Compass“ i seriji „Neverland“.

Pre pet godina igrao je sporednu ulogu u popularnom biografskom filmu o Eltonu Džonu, „Rocketman“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari