Inspektor Blaža donosi darove ako mu ponude epizodu sa Pamelom u Južnom vetru 1Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bilo da je pamtite u filmu Bodljikava žica – ostvarenju nastalom po istoimenom stripu gde glumi odmetnutu heroinu i „lovca na glave“ ili u Čuvarima plaže gde „spašava glave“ davljenika, Pamela Anderson je bila i ostala simbol devedesetih, u svetu i kod nas, sem što kod nas trenutno, njeno ime, ponovo diže prašinu.

To je zato što mediji uveliko spekulišu da će holivudska glumica igrati u srpskom TV serijalu. No, kako domaća kinematografija od čuvara plaže poznaje samo one u zimskom periodu (Čuvar plaže u zimskom periodu, drama iz 1976.), u pitanju je nastavak serije „Južni vetar“, u čijim su epizodama već igrale holivudske face poput Erika Robertsa i Vilijama Boldvina.

Danas je upitao reditelja serije Miloša Avramovića da li su glasine istinite, ali on pre potpisivanja ugovora nije mogao mnogo toga da otkrije.

Zato smo se obratili sledećoj najrelevantnijoj osobi u Srbiji da nam govori o Pameli, čoveku koji je glumicu ne samo lično upoznao, već joj i pesmu posvetio – Prljavom inspektoru Blaži.

Prema njegovim rečima, Pamela Anderson je svakako jedna od najzanimljivih pojava u šou biznisu, a najbolji dokaz je njeno trajanje u tom poslu od 1990. godine i prvog slikanja za Plejboj, do današnjih dana.

– Na filmskom sajtu IMDB piše da ima 57. uloga, a pored toga Pamela ima i bezbroj reklamnih kampanja i učestvovanja u raznim akcijama. Poznato je i njeno angažovanje oko slobode za Asanža kao i poseta Kremlju pre par godina zbog borbe za morske sisare. Zato mi je drago što sam joj posvetio pesmu i na kraju i upoznao 2009. godine na aerodromu u Beogradu – priseća se inspektor Blaža.

Upitan da li bi sa Pamelom glumio u ovom ostvarenju, on potvrđuje i obećava darove ako se epizodna saradnja ostvari.

– Voleo bi da se pojavi u našoj seriji kao što se priča ovih dana, a ja bih joj opet poklonio ajvar i to ovaj put iz domaće radinosti. Lično sam čistio papriku i to kurtovku, koja je najbolja za ajvar. Ako me pozovu na snimanje serije i ponude mi epizodu sa Pamelom, svima ću da donesem po teglu ajvara, ha, ha – kaže Igor Blažević, inspektor Blaža za Danas.

A, s obzirom da je Pamela, kao i njena starija francuska koleginica Brižit Bardo aktivistkinja za prava životinja, i ujedno vegan, poslastica kao što je domaći ajvar sasvim je dovoljan razlog da i ona prihvati ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari