bloodlineFoto: Youtube printscreen/Netflix

Serija Bloodline jedna je od zaboravljenih, a ovaj triler iz 2015. godine nedavno su istakli članovi Fejsbuk grupe Netlix Bangers.

„Nisam bila svesna da je Bloodline tako dobra serija. Ignorisala sam je godinama. Puno liči na Ozark„, napisala je jedna korisnica i započela raspravu, prenosi Index.hr.

Psihološku triler seriju Bloodline kreirali su Tod A. Kesler, Glen Kesler i Danijel Zelman. Serija je imala tri sezone koje su se prikazivale od 2015. do 2017. godine.

Prva sezona oduševila je kritičare i na Rotten Tomatoesu ima 81 posto, dok druge dve sezone imaju samo 53 posto.

O čemu se radi u seriji Bloodline?

Serija započinje proslavom 45. godišnjice hotela koji vodi bogata porodica Rejburn, a koju čine otac i majka Robert i Sali Rejburn i njihova deca Deni, Džon, Kevin i Meg.

Džon je šerif, Kevin je vlasnik luke, Meg je advokatica u lokalnoj firmi, a Deni je crna ovca u porodici i na Floridu se vraća samo zbog godišnjice.

Njegov povratak započinje seriju događaja koji će razotkriti mračne tajne naizgled savršene porodice.

Glavnu glumačku postavu čine Kajl Čendler, Ben Mendelson, Linda Kardelini, Norbert Leo Bac, Sem Šepard, Sisi Spejsik, Kloi Sevinji, Džon Leguizamo, Džasinda Baret, Džejmi Mekšejn, Enrike Mursijano, Kejti Fineran i Andrea Rajzboro.

Mendelson je osvojio Emi za ulogu Denija Rejburna.

Pozitivne reakcije gledalaca

Gledaoci su putem Fejsbuka podelili svoja mišljenja o seriji, a mnogi od njih preporučili su Bloodline svim ljubiteljima Netfliksove hit serije Ozark.

„Bloodline je jedna od najboljih serija koje je Netfliks ikada snimio. Ben Mendelson je najbolji“, napisala je jedna korisnica.

„Serija je puno sporija od Ozarka, ali isplati se pogledati“, dodala je druga.

„Obožavam ovu seriju. Pogledala sam je nedugo nakon što sam nabavila Netfliks i zatim par godina posle kada nisam znala šta da gledam. Odlična serija! Naš Australijanac, Ben Mendelson je neverovatan“, dodala je treća.

„Potcenjuješ je kada je nazivaš ‘dobrom serijom’. Ova serija je izvanredna“, napisao je jedan korisnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari