bob odenkirkFoto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Ulogu Majkla Skota u seriji The Office mogao je da dobije Bob Odenkirk, koga prepoznajemo kao Sola Gudmena iz serija Breaking Bad i Better Call Saul.

Sve bi bilo drugačije da je Bob Odenkirk bio Majkl Skot, ali on nije ljut zbog toga što nije dobio ovu ulogu, naprotiv.

Prvo su Filip Simor Hofman i Pol Đijamati odbili tu ulogu, a potom je Odenkirk bio jedan od onih koji nisu prošli na audiciji.

On je gostovao u podkastu Office Ladies kod Džene Fišer i Anđele Kinsi i objasnio zašto je Stiv Karel bio bolji izbor za ulogu Majkla.

„Ja sam, na neki čudan način, veoma iskren za nekog ko se bavi komedijom. Neobično iskren… Mislim da je to jedan od razloga zašto je Stiv Karel dobio ulogu“, počeo je Odenkirk.

Bob Odenkirk je ipak gostovao u seriji The Office

Odenkirk se ipak pojavio u ovoj seriji, i to u poslednjoj, devetoj sezoni, u epizodi Moving On, kao menadžer jedne kompanije u kojoj je Pem išla na razgovor za posao.

Iako je on komične sposobnosti pokazao u serijama Mr. Show with Bob and David, Arrested Development, How I Met Your Mother i I Thing You Should Leave, kaže da mu je lakše da se prebaci na dramu.

„Bilo je i drugih uloga koje nisam dobio ja nego Stiv i mislim da je on bolji u tome da bude zaista zabavan. Ja sa sobom donosim previše neke ozbiljnosti i ne mogu ništa tim povodom, osim da tumačim uloge gde to pomaže.“

„Znate, prosto ne verujete da sam ja skroz svetli lik, tražite neku tamu, što je super za dramu. To je plus, znate? Ali u komediji nije plus“, završio je Odenkirk.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari