bondFoto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se ne zna ko će biti naredni Džejms Bond, sada su krenuli i tračevi oko toga koje bi sve glumice mogle da se pojave u ovoj franšizi.

Favoritkinje za Bond devojke su mnoge, a najnovija na listi je ćerka legendarnog rokera Bona Voksa iz benda U2, Iv Hjuson.

Iv Hjuson trenutno možemo gledati u Netfliksovoj seriji The Perfect Couple, a poznata je i po seriji Bad Sisters, koja uskoro dobija drugu sezonu.

Strani mediji prenose da bi ona mogla da bude naredna Bond devojka, iako se ona nije oglašavala po tom pitanju.

Tu su i druga imena koja se pominju, a među kojima prednjače Šarlot Kirk, zvezda filma Duchess i Zendaja i Sidni Svini, koje su se proslavile po seriji Euphoria.

Ćerka rok legende mogla bi da bude sledeća „Bond devojka" 1
Iv Hjuson, foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

A neki fanovi su nagađali da bi Bond devojke mogle da budu i Mišel Kigan, Džodi Komer, ili pak Kaja Skodelario, ali za to nema nikakvih dokaza.

Insajderi iz industrije ranije su pomenuli kako bi Zendaja i Sidni Svini bile među favoritkinjama, dok su Komer i Skodelario izrazile želju da tumače antagonistkinje.

To znači da Hjuson, Kirk i Kigan za sada ništa nisu rekle i da će samo vreme pokazati da li ima išta od tih nagoveštaja, ali do tada ostaje samo da sačekamo.

Naročito zato što se još uvek ne zna ni ko će tumačiti naslovnog Džejmsa Bonda, a kamoli bilo šta drugo.

Izvor: She Knows

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari