Božo Vrećo odustao od uloge Koštane

* Zoran Đerić: Verovatno ne bih prihvatio predstavu jer je ona u SNP došla sa skandalom * Kokan Mladenović: Božo Vrećo svojom pojavom, talentom i životnim stavovima predstavlja sve ono što Koštana treba da bude
Umetnik iz Sarajeva potvrdio za Danas

Ostavite komentar


  1. Božo je lepota i jedinstvena ličnost. U surovom svetu koji nije spreman da prihvati različitosti Božu je teško živeti. Uplašiće se stvarnosti i odustati. Šteta.

  2. Ne verujem da bi Nemci dozvolil da Geteovog Fausta u nekom ozbiljnom državnom pozorištu igra žena….

  3. Sta je sa ovim svetom danas.zasto se toliko favorizuju osobe koje to ne zasluzuju. Slusala aam Bozu lep glas ali njega je lepo slusati a po meni ne i gledati. Skoro je Nusicevu Ministarku glumeo muskarac a sada opet Borinu Kostanu glumi muskarac.ne kapiram ovo vreme uopste. Nemam nista protiv razlicitosti .ali imam protiv isticanja toga.

  4. "Ne verujem da bi Nemci dozvolil da Geteovog Fausta u nekom ozbiljnom državnom pozorištu igra žena… " ….Naravno, Gebels bi to osporio, kao i onomad.

  5. Dragan Mićalović igra ulogu Porcije (ženu, ako ko ne zna) u Šekspirovom Mletačkom trgovcu u JDP i nikom ništa. Gledala sam i super je. Ne znam što ste osuli po Vreći? Da nije odgovor u naslovu poruke?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.