Branislav Trifunović: Nažalost po ovu zemlju, takvi primerci nas predstavljaju

Ostavite komentar


  1. Presmesno!
    Znaci Vucic je Telekom, RTS, REM, Vucic je Srbija?!! E, tu se presao, Srbija je nasa zemlja. Srbija nije njegova prcija.

  2. U pravu je Gorica Popović. Esenesovci odavno već prave faulove, a od 3. maja do danas neverovatno je koliko su sami sebi zabili autogolova.

  3. Narod ima izraz za one kiji se toliko plaše usrali su se. Posto se i veliki, najveći u istoriji Srbije, takodje uplašio, podguzne muve se trude da mu podidju smišljajuci kako da blate one koji više ne ne mogu da tolerišu ipristaju na svakodnevno podcenjivanje njihovog raeumz, svesti i časti. U to podanickom žaru, ne čekajući odobrenje i recenziju AV, još više blamiraju i sebe (mada je teško zamisliti veću blamažu i bezčašće od već prikazanog) pa prave auto golove i još više ukopavaju i gazdu.

  4. Kazu umetnost se ne moze kupiti pa sto ne igraju uloge zabadava.imaju glumavcke klanove i ko nije sa njima ne moze da igra ni u pozoristu ni u filmu.nisu mi jasni neki glumci koji se ne oglasavaju zive u strahu sta ako nesto kazem nece me biti nigde a ovako se nadaju.zahvaljujuci klanovima nas film nigde u svetu se ne prikazuje,jedino ako se pljuje srbija a to je vec politika koju nece da priznaju da su odavno zaglibili.bas bi volela da vidim ove gore glumce u nekoj cestitoj ulozi al cvrc.nisam ljubitelj politicara al ovaj bakarec me je kupio ne politikom vec kao donator koze spasao je dete koje je izgubilo kozu u pozari

  5. СНС поњаве су толико неваспитане и некултурне да ме и нечуди што је за њих култура мисаона именица.Какав вођа такви и посланици

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.