Bivši lider benda Stone Roses, Ian Braun bio je zvezda završne večeri Jelen pivo live festivala na Kalemegdanu, koji je završen juče rano ujutro nastupom kultne beogradske grupe Disciplin A Kitschme, ali su publiku po hladnom vremenu zagrejali pre svega domaći Partibrejkersi, koji su i okupili najviše obožavalaca, ali i Darko Rundek i Kargo orkestar.

Bivši lider benda Stone Roses, Ian Braun bio je zvezda završne večeri Jelen pivo live festivala na Kalemegdanu, koji je završen juče rano ujutro nastupom kultne beogradske grupe Disciplin A Kitschme, ali su publiku po hladnom vremenu zagrejali pre svega domaći Partibrejkersi, koji su i okupili najviše obožavalaca, ali i Darko Rundek i Kargo orkestar. Braunov solidan nastup, uoči izlaska novog solo albuma, protekao je i u pojedinim hitovima grupe Stone Roses, koji su posebno obradovali publiku, među kojima je bilo i dosta onih koji su ga već videli pre dve godine na novosadskom Exit festivalu.
Posle nastupa Brauna, koji je izveo i jedan instrumental za bubnjevima, publika se, uz dolazak većeg broja fanova Partibrejkersa, razdrmala uz tu poznatu beogradsku grupu i neke od njenih najvećih hitova, a lider benda Cane najavio je i skori izlazak novog albuma. Prostor na Donjem Kalemegdanu posle Brejkersa primetno se ispraznio, ali publika je i inače odlazila i dolazila, pa je i na Rundeku i Kargo orkestru stvorena dobra atmosfera. Lajbah su održali standardni audio-vizuelni spektakl, doduše prilično skraćen u odnosu na koncert u SKC početkom ove godine. Pomalo već sleđenu publiku ponovo je razdrmao Koja sa Disciplinom kičme, mada su mnogi ocenili da je šteta što je njihov nastup ostavljen za kraj festivala, kada su se i oni najizdržljiviji već prilično umorili, budući da su prvi koncerti, i pored kiše, počeli već tokom kasnog popodneva, kada je nastupila i hrvatska koncertna atrakcija Let 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari