Bred Pit i Džordž KluniFoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Džordž Kluni i Bred Pit su nedavno na Filmskom festivalu u Veneciji predstavili svoj novi film „Vukovi“ koji će se u bioskopima naći od 20. septembra.

Kako se čini, njih dvojicu ćemo uskoro ponovo gledati zajedno na ekranu, a u pitanju je nastavak čuvene franšize „Igraj svoju igru“ (Ocean’s Eleven).

Trebalo bi da nastavak nosi naziv „Ocean’s 14“, a kako piše Dedlajn, potvrđeno je da će Bred Pit i Džordž Kluni ponoviti svoje uloge.

Kluni je još prošle godine rekao da je scenario za nastavak gotov i da će film biti sličan komediji „Going in Style“ iz 1979. godine. Na nastavku čuvene franšize radi studio „Warner Bros“, ali se još uvek traži reditelj, prenosi Nova.rs.

Naime, prethodne delove režirao je Stiven Soderberg, ali on ne želi da radi na još jednom nastavku jer je, kako je sam rekao, priča koju je želeo da ispriča – završena.

Kako piše pomenuti medij, umesto njega bi film trebalo da režira Edvard Berger koji je režirao i film „Na zapadu ništa novo“. Ovo ostvarenje osvojilo je četiri Oskara.

Podsećamo, Soderberg je režirao trilogiju „Igraj svoju igru“, kao i film „Oušnovih 8“ u kojoj su, za razliku od prethodna tri dela, u glavnim ulogama žene, a na mestu Džordža Klunija, odnosno vođe kriminalaca koji planiraju pljačku, je Sandra Bulok.

Osim u tri filma iz ovog serijala, Bred Pit i Džordž Kluni su zajedno glumili i u ostvarenjima „Spaliti nakon čitanja“ i „Vukovi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari