bridgertonFoto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Serija Bridgerton postala je svojevrsni fenomen od svog prvog pojavljivanja 2020. godine i od tada mnogi željno čekaju nove epizode.

A sada je Netfliks objavio trejler za drugi deo treće sezone serije Bridgerton, koja je jedna od najuspešnijih kada je u pitanju ovaj striming servis, piše Index.hr.

Sam trejler brzo je skupio puno pregleda, uprkos tome što se nisu svi složili oko toga da li je prvi deo sezone ispunio očekivanja ili ih pomalo izneverio.

U nastavku teksta nalaze se spojleri za prvi deo treće sezone, pa ako je još niste gledali, preskočite ovaj deo.

U središtu treće sezone hit-serije nalaze se Penelope Federington i njen najbolji prijatelj i simpatija Kolin Bridžerton.

Stidljiva Penelope konačno je odlučila izaći iz senke i promeniti svoj imidž jer želi što pre da pronađe muža kako bi se odselila od kuće.

Budući da je Penelope u slobodno vreme Lejdi Visldaun, u potrazi je za muškarcem koji će joj dati određenu dozu privatnosti kako bi nastavila sa svojim dosadašnjim poslom.

Penelope je godinama bila zaljubljena u Kolina, ali nakon njegove izjave u drugoj sezoni, kada je pred svojim prijateljima rekao da joj se nikad neće udvarati, shvatila je da treba krenuti dalje.

Potencijalnog muža pronašla je u skromnom Lordu Deblingu, kojem se svidela čim ju je bolje upoznao.

Sve se zakomplikuje kada Kolin počne da razvija romantična osećanja prema svojoj najboljoj prijateljici i uništi joj planove za brak s Deblingom.

Ali na kraju prvog dela treće sezone Kolin i Penelope završe zajedno i odluče da se vere.

Šta donosi Bridgerton u drugom delu treće sezone?

U trejleru za drugi deo sezone saznajemo da će Penelopin identitet kao Lejdi Visldaun izazvati tenzije u odnosu između nje i Kolina.

Njena bivša najbolja prijateljica i Kolinova sestra Eloiza ne može da veruje da Pen nije otkrila svom vereniku da ima tajni identitet, zbog čega joj preti da će ona to učiniti ako istina ne izađe na videlo.

Fanovi su oduševljeni novim trejlerom

Kako navodi Variety, prvi deo treće sezone serije Bridgerton imao je najuspešniju premijeru u istoriji serije, jer ga je u četiri dana pregledalo više od 41 milion ljudi.

Reakcije na društvenim mrežama upućuju na to da su gledaoci jednako uzbuđeni i oko drugog dela sezone.

„Ova sezona je luda. Zašto ulažem toliko pažnje u seriju koju nisam planirala da shvatam ozbiljno? Kakva je ovo droga?“, našalila se jedna gledateljka na YouTubeu.

„Drugi deo treba da dođe što pre“, napisala je druga obožavateljka, dok je treća dodala: „Drugi deo će definitivno biti zabavan.“

„Nadam se da će drugi deo biti jednako dobar kao i njegov trejler“, napisala je četvrta.

Drugi deo treće sezone serije Bridgerton dolazi na Netflix 13. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari