Brnabić: Balaševiću dugujemo mnogo

Ostavite komentar


  1. Ne, gospođo Brnabić, vaše saučeše je potpuno neiskreno, vi ste deo onih „mi“ koji ništa ne dugujete Đorđu Balaševiću, osim inspiracije za pesme kao što su „Krivi smo mi!“, „Čovek s mesecom u očima“, „Dno dna“ i tolike druge koje je baš o „vama“ pisao poslednjih 30 godina!

  2. Zašto ne objavite moj komentar da je brnabickino saopstenje o čoveku kojeg su sistematski sputavali u zabranjivali dok je bio ziv, čisto licemerje – nije uvreda već istina!

  3. Lesinarski marketing napredne vlasti izbegava cinjenicu da su Balasevica sklanjali sa drzavnih medija zbog njegovih otvorenih izjava protiv njihove autokratije i jednoumlja. Neko odozgo vidi sve.

    1. Isto tako je prošao svojevremeno i Oliver Ivanović… Olajavali su ga na sav glas, potom odstrelili, a onda naricali koliko ih grlo nosi. Takav je SNS, stranka laži i obmana.

    2. Nemojte, gdja/ din Brnabic je u pravu- SNS Djordju duguje mnogo: izvinjenje i molbu za oprost zbog podmetanja, licemerja, izopcavanja sa scene, uvreda zbig davljenja Vojvodine, nacionalizma, nepostivanja vrednosti tog unikatnog umetnika! Sli se zato oduzuje ljudskim prevrtljivcima poput Kusturice, Bregovica, Dodika,Vulina, Beckovica, Lukasa, Capica…

  4. Šta je on mislio o vama? Poslušajte pesmu Dno dna….
    Za njegove koncerte vaši mediji nisu ništa objavljivali, ćutali su, primerenije je da i vi njega ne pominjete, možda.

  5. Sedi, jedan. Tvoj šef i crveni iz devedesetih su ga svuda zabranjivali i cenzurisali. Sramota je da kažete bilo šta o čoveku (veliko Č), koji je živeo i borio se stihovima protiv svega što vi i gore navedeni zastupate. Balašević je bio i ostao svoj. Emocija, sloboda, kosmopolitski duh. Bivša pankerka ili darkerka, šta god, ne može to ni da razume. Daleko je taj svet od vas i vama sličnim.

    1. U redu je, Brnabicko: smestila si zato Saban i Dzeja na pijadestal srpske umetnosti! Zapevaj i nastavi igrati sa Vucicem, samo tako i igrajte vase kolo neveselo!

  6. Voleo je i ON sve vas….čak vam je i pesmu posvetio. Putuj Đole, ne brigaj za nas!!!!!

  7. Poslusajte njegovo „Dno dna“ tzv premijerko i bice vam jasno na koga se odnosi. Nikako da se izbavimo aveti iz devedesetih a ni Djordje nije uspeo jer su ga proganjali na najsuroviji nacin upravo ovi na vlasti na celu sa Aleksandrom Vucicem, Vojislavom Seseljem, Aleksandrom Vulinom ( JULin ) itd itd spisak jeste dugacak i duzi nego sto mnogi misle.

  8. Pročitajte šta je AV govorio o Balaševiću kao Miloševićev ministar informisanja 1998.

  9. E, i onda, ne volem
    Šizove i nervne bolesnike
    Pre ih puštali za vikend
    Sad ih puste pravo pred kamere

    E, ne volem
    Sve te lezibejke, da prostite
    Proročice, travestite
    Nek’ mi gospon-dame ne zamere

    Ne volem
    Izbore, televizor, plakate
    Dosta, ako Boga znate
    Ludnica je kanda otključana
    Širom ostala, prover’te molim vas

  10. Bilo bi ispravno da u cast Djoletu oteramo u istoriju ovu besramnu, lazljivu i nadasve kradljivu vlast i zabraniti bavljenje politikom svakom ko je u istoj ucestvovao od 1990 do danas. I obavezna lustracija!

    1. Zao mi je Djole sto si otisao, a da ovu lopovsku bagru nismo najurili i napravili drzavu pravde,mira, ljubavi i prosperiteta.
      Ostali smo u celjustima ovih razbojnika i krvopija iz 90ih. Odbrojase nam mladost kao sitan kusur.

  11. To je veliki problem kada premineš – nisi u mogućnosti da pljuneš onoga ko te nešto, kao, žali.

  12. Putuj Panonski mornaru kroz neke čistije i lepše vode,neka tvoje pesme sada slušaju sirene,galebovi i albatrosi,biće ti duši mnogo mirnije.Ostavi ove lešinare koji su te proganjali,zabranjivali,pogrdno nazivali,proterivali iz zemlje,zaključavali sale da se ne čuje tvoj glas i tvoja reč,…oni su sada najglasniji.Dok ogroman broj ljudi ,cele bivše ddržave,iskreno saoseća za gubitkom takvog čoveka,oni se ,politički,priključuju tom svetu kome ne pripadaju.A njihov najgori ćuti,pušta nekakve Brnabiće,Vučeviće,Vučićeviće,Kurire,….da iskazuju njegovu“ patnju“ jer sam nema obraza da kaže nešto.

  13. Gde je kanta za suze ispred Skupstine? Sutra? Prvi ce dati nesto suza Seselj, pa Vucic, pa….Lepo. Napredno i higijenski.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.