Brus Springstin otkazao sve koncerte u septembru zbog problema sa zdravljem 1Foto: Rainer Keuenhof /www.rainerkeuenhof.de / - / Profimedia

Veteran rok scene (Brus Springstin) (Bruce Springsteen( rekao je ove srede da na neodređeno vreme odlaže nastupe u sklopu ovomesečne turneje sa svojim E Street bendom zbog problema sa zdravljem.

Veteran rok scene (Brus Springstin) (Bruce Springsteen( rekao je ove srede da na neodređeno vreme odlaže nastupe u sklopu ovomesečne turneje sa svojim E Street bendom zbog problema sa zdravljem.
Sedamdesetotrogodišnji Springstin leči se od čira na želucu, piše Index. hr.

On će naknadno održati otkazane nastupe, počevši od koncerta zakazanog za četvrtak u JMA Wireless Dome u Syracuseu u Njujorku te neodržanog nastupa u Filadelfiji pre nekoliko sedmica.

„Naknadno ćemo održati te koncerte, a zatim i još neke“, rekao je kantautor obožavaocima u poruci koju je objavio na svom profilu na platformi društvenih medija X, pre poznatoj kao Tviter. „Hvala vam na razumevanju i podršci.“

Doktori odlučili da treba odložiti nastupe

Vlasnicima ulaznica za odložene koncerte rečeno je da će dobiti informacije o pomerenim terminima.

Odloženi su nastupi zakazani za 9. septembar u Baltimoru, 12. i 14. septembar u Pitsburgu,…19. septembar u Albaniju u Njujorku.

Organizatori Springstinove severnoameričke turneje, koja je počela prošli mesec i koja je trebalo da traje do sredine decembra, rekli su da se Gremijem nagrađena muzička zvezda „leči od simptoma peptičkog ulkusa, a odluka je njegovih lekara da treba da odloži ostatak svojih septembarskih nastupa“.

Peptički ulkus ili čir na želucu ranica je nastala na sluznici želuca i gornjem delu tankog crijeva, a najčešći simptom je bol u želucu, prema klinici Mejo.

Springstin, rodom iz Nju Džersija koji je stekao nadimak The Boss u ranim godinama svoje karijere u 1970-ima, uvršćen je u Rock and Roll Kuću slavnih 1999., a 2022. objavio je svoj 21. studijski album Only the Strong Survive, zbirku obrada klasika R&B i soul muzike.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari