čarli hanamFoto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Čarli Hanam iza sebe ima vrlo solidnu karijeru i izgradio je lik koji poznaje svako ko malo dublje zagrebe po industriji zabave.

Uprkos svemu tome, Čarli Hanam je svakako imao nekoliko situacija u kojima mu je izmakla veoma velika ili bitna uloga.

Na primer, on je odbio da glumi Olivera Kvina, poznatijeg kao Zelena strela, u DC filmskom univerzumu dok je on bio pod kontrolom Zeka Snajdera.

Izjavio je da nije znao ni ko je taj lik, ni da mu zelena boja ne stoji dobro, a niti da bi voleo da nosi spandeks kao ostali superheroji.

A sada smo saznali da mu je uloga Anakina Skajvokera u franšizi Ratova zvezda takođe izmakla za toliko malo, da je čak imao sastanak sa Džordžom Lukasom.

Džordž Lukas  je tokom procesa selekcije razmatrao nekoliko velikih zvezda pre nego što se na kraju odlučio za kanadskog glumca Hajdena Kristensena.

Neki od ostalih glumaca u širem izboru navodno su bili Leonardo Dikaprio i Pol Voker, a među njima se našao i Čarli Hanam.

Iako bi mnogi pomislili da je toliko velika uloga nešto što bi nervozno iščekivao, danas kaže da se jedva seća celog procesa selekcije.

„Došao sam do trenutka sastanka sa Džordžom Lukasom. Znate, mislim da se on ne sastaje sa puno glumaca. Mislim da su tada verovatno razmatrali dva, tri glumca. Ne sećam se puno toga“, rekao je.

Sa druge strane, to je potpuno razumljivo, imajući u vidu da je u međuvremenu prošao puno kasting procesa i imao puno uloga važnih za svoju karijeru.

Međutim, samog sastanka sa Džordžom Lukasom seća se vrlo dobro i kaže da je bio „veoma čudan“ i da je odmah znao da neće dobiti ulogu.

„Sećam se samo da je bio vrlo čudan sastanak i da sam ga napustio razmišljajući ’Pa sigurno nisam dobio ovu ulogu’. I bio sam u pravu. Nekad se prosto oseti vibracija“, objasio je Hanam.

Čarli Hanam najpoznatiji je po ulozi Džeksa Telera

Može se nadugačko spekulisati kako bi se on snašao u toj ulozi, ali činjenica je da su usledile veoma bitne uloge za njegovu karijeru.

Prvo je glumio u seriji Sons of Anarchy, a potom i u filmovima Children of Men, Crimson Peak, King Arthur: Legend of the Sword i The Gentlemen, između ostalih.

Sa druge strane, Hajden Kristensen je naišao na brojne kritike zbog svog prikaza, ali se to pretvorilo mahom u pohvale kada se vratio ulozi Darta Vejdera u serijama Obi-Wan Kenobi i Ahsoka.

Čarli Hanam je ipak dobio priliku da sarađuje sa Zekom Snajderom i on glumi u njegovom predstojećem filmu Rebel Moon, za koji kaže da je jedva čekao da mu se priključi.

Izvor: Cinema Blend

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari