Centar za kulturu Požarevac privodi kraju još jednu uspešnu godinu

Održaće više od 500 programa

Ostavite komentar


  1. Jel to onaj isti centar koji je otpustio uspešnu direktorku jer nije bila „naša“? I sada gomilaju programe, festivale, amatere svome gradu, nevladine organizacije koje troše ogromne pare, sve će da urade da zabave širokonarodnomasnoću, samo da svi budemo „naši“. Čemu toliki festovali, to samo bolesni umovi mogu da proglase za uspeh, to su mašine za pranje para.

Ostavite komentar


Kultura

Zaječar: Promocija štampanih izdanja „Sterijinog pozorja“ 10

Zaječar: Promocija štampanih izdanja „Sterijinog pozorja“

Predstavljen je "Godišnjak pozorišta Srbije", časopis "Scena" i tri knjige: "Vođstvo alternativnih pozorišnih organizacija u Srbiji" Nade Jeftenić, koja je zapravo njena doktorska disertacija, zatim knjiga koja je otvoreni dijalog drame i teatra sa istorijom - "Smeh i suze u raljama istorije" Ljiljane Pešikan Ljuštanović, koja se duži niz godina bavi proučavanjem pozorišta, i "Između zmaja i njegovog gneva" Miloša Latinovića, koju dr Miroslav Radonjić, direktor „Sterijinog pozorja“, smatra zanimljivom ne samo za pozorišnu publiku već i za sve ljude koji su zainteresovani za čitanje dobre literature.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.