Robert De NiroFoto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

 

Leonardo de Niro Rodrigez, unuk slavnog glumca Roberta de Nira, nedavno je preminuo u 19. godini života. Uzrok njegove smrti za sad nije otkriven.

Leonardo je sin Drine de Niro koju je glumac usvojio kada se oženio njenom majkom Dajanom Abot, koja je takođe glumica, piše N1.

Drina je prva potvrdila smrt svog sina, oglasivši se na Instagramu, a sada se oprostila sa njim uputivši mu dirljive reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)


„Jedva kucam kroz suze, ali na svu ljubav, poruke, pozive, mejlove prijatelja i porodice koji su me podržavali u poslednja 24 časa – još nisam uspela da odgovorim, ali sam vam zahvalna za svu vašu ljubav saučešće. Ništa od ovoga nije ispravno niti pošteno i srce me boli na način na koji nisam znala da je moguće, dok jedva dišem i funkcionišem“, napisala je Drina na početku objave, a onda i uputila nežne i dirljive reči svome sinu.

„Leo, dragi moj, volim te danas kao i prvog dana kada sam te uzela u naručje. Isti čovek koji nas je odvezao iz bolnice kada si se rodio, odvezao nas je do pogrebnog zavoda – gde sam te poslednji put dodirnula i grlila. Bio si ljubaznost, prihvatanje i ljubav i ne mogu da verujem da je išta od ovoga stvarno“, napisala je Drina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari