Četiri nove serije stižu u maju na Netfliks 1Foto: Jaap Arriens / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom godina, Netfliks je proizveo mnogo kvalitetnih serija koje su gledali milioni ljudi. Svakog meseca, novi naslovi stižu na popularni servis, u kojima ljui širom sveta uživaju.

U nastavku vam donosimo originalne serije u produkciji Netflika koja stižu u maju.

A Man in Full

Zasnovana na istoimenom romanu Toma Vulfa, serija prati tajkuna za nekretnine u Atlanti Čarlija Krokera (Džef Danijels), koji se iznenada suočava sa bankrotom. Kroker čini sve što može da spreči propast imperije koju je izgradio, a njegovi neprijatelji pokušavaju da iskoriste njegovu lošu situaciju.

Serija stiže na Netfliks 2. maja.

Bodkin

Bodkin je mračna komedija koja prati voditelje podkasta Gilberta (Vil Forte) i Emi (Robin Kara) dok putuju u irski grad Bodkin da istraže nerešeni slučaj nestanka tri osobe. Njima se pridružuje novinarka Dove (Siobhan Cullen) koja mora da izveštava o njihovom podkastu. Njih trojica ubrzo otkrivaju da ljudi u gradu kriju mračne tajne i da moraju da reše misteriju pred njima.

Crna komedija stiže na Netflik 9. maja.

Blood of Zeus

Druga sezona animirane serije Zevsova krv stiže na Netfliks u maju. Nakon što je u prvoj sezoni Heron (Derek Filips) saznao da je Zevsov sin i pokušao da spase čovečanstvo od demonske vojske koja želi da uništi svet, u drugoj sezoni pokušava da spase svog brata Serafima (Elijas Tufeksis).

Animirana serija na Netfliksu počinje 9. maja.

Bridgerton

Popularna serija Bridžerton se vraća na Netfliks, tačnije prvi deo treće sezone serije. Treća sezona će se fokusirati na Penelope Featherington (Nicola Coughlan) koja traži muža uz pomoć svog dugogodišnjeg prijatelja Kolina Bridžertona (Luke Nevton). Međutim, kako Penelope ima sve više udvarača, Kolin shvata da bi njegovo prijateljstvo sa njom moglo biti pravi temelj za romantičnu vezu.

Prvi deo serije počinje da se prikazuje 16. maja, a drugi deo stiže na Netfliks 13. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari