Čuvena „Crna guja“ vraća se bez Rouana Atkinsona 1Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Legendarna serija Crna guja vratiće se, ali bez glavnog glumca Rouana Atkinsona, potvrdio je tvorac Ričard Kertis.

Međutim, u pitanju nije novi serijal nego samo specijalna epizoda koja će biti rađena za Comic Relief, dobrotvornu organizaciju koju je Kertis osnovao zajedno sa Lenijem Henrijem.

U ovoj specijalnoj epizodi, Toni Robinson ponoviće ulogu Boldrika, rekao je Kertis za BBC Radio 2, otkrivši da je bio nervozan da podeli vesti sa slušaocima.

Rekao je da je uzbuđen što ćemo ponovo videti Boldrika posle dvadeset godina i da će tu sigurno biti neki štos povezan sa repom, što prepoznati fanovi originalne serije.

Na pitanje da li će se vratiti i Rouan Atkinson, rekao je: „Ne, Rouan je previše ozbiljan da bi radio bilo šta od toga!“.

Poslednje što smo čuli o ovoj seriji bilo je prošle godine, kada je Ben Elton, scenarista druge, treće i četvrte sezone rekao da nema namere da piše nove epizode ove serije.

Pre toga, 2019 su kružila nagađanja o tome da će se snimati peta sezona, nakon sastanka Atkinsona, Robinsona, Stivena Fraja i Hjua Lorija, kao i da će ona biti smeštena u moderno doba, sa glavnim likom kao profesorom na univerzitetu.

Izvor: NME

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari