Dejvid LinčFoto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

„Dame i gospodo, nešto dolazi za vas da vidite i čujete, a stići će 5. juna“ kazao je legendarni reditelj Dejvid Linč i uzburkao krv  obožavalaca povodom mogućnosti da nova sezona serije „Twin Peaks“ ugleda svetlost dana.

Linč je svoj misteriozni projekat objavio na mreži X (Twitter-u) početkom prošle nedelje (27. maja), i tako podigao nadu kod obožavalaca da su nove epizode serije „Twin Peaks“ na putu.

Misteriozan, kao i njegovi filmovi, Linč je ostao nedorečen o kom ostvarenju je zapravo reč.

Poslednji nastavak kultne TV serije iz 1990-ih „oživeo“ je 2017. Na treću sezonu čekalo se dvadeset i pet godina. Sezona je izašla u izdanju mreže Showtime, koja je tada izjavila da je „raspoložena“ da snima još jednu sezonu.

Kako pišu britanske online novine The Independent, jedan obožavalac je proslavio potencijalni povratak „Twin Peaks“-a u komentarima, napisavši: „O, moj bože, konačno se dešava.“ U međuvremenu, drugi su delili fotografije ključnog lika – Lore Palmer.

Linč nije dao nikakve dodatne detalje o misterioznom izdanju, ali su prethodnih meseci kružile i priče o njegovom animiranom projektu pod nazivom „Snootworld“, za koje je imao poteškoća da pronađe finansijere.

Što se četvrte sezone „Twin Peaks“-a tiče, Linč je ostao otorenog uma, po pitanju nastavka.

„Naučio sam da nikad ne kažem nikad. Previše je rano reći da li će biti četvrte sezone serije. Ako bi to bio slučaj, morali bismo da čekamo još nekoliko godina jer mi je trebalo četiri i po godine da napišem i snimim ovu sezonu“, kazao je Linč svojevremeno. Od prikazivanja treće sezone „Twin Peaks: The Return“ prošlo sedam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari