Dakota DžonsonFoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Glumica Dakota Džonson, zvezda trilogije „Pedeset nijansi sive“, u svojoj karijeri pojavila se u više od trideset filmova i serija, ali nije joj svako iskustvo sa seta ostalo u dobrom sećanju.

Tokom gostovanja u emisiji „Late Night With Seth Meyers“, Dakota Džonson rekla da ju je posebno razočaralo iskustvo sa seta popularne humoristične serije „The Office“, u kojoj se pojavila u poslednjoj epizodi.

„Iskreno, to mi je bilo najgore iskustvo u životu“, rekla je 34-godišnja glumica, prenosi Index.

Ona je 2013. godine u seriji igrala knjigovođu Dakotu koju je zaposlio Dvajt Šrut (Rejn Wilson) nakon što je Kevin Maloun (Brian Baumgartner) dobio otkaz. Prema časopisu „Esquire“, Dakota Džonsone je trebalo da bude glavna junakinja spinofa serije „The Office“, ali taj projekt nikad nije zaživeo.

„Stvarno sam volela ‘The Office“‘, izjavila je glumica i dodala: „Kada su me pitali da li želim da glumim u poslednjoj epizodi serije, rekla sam – naravno, jer sam mislila da će snimanje trajati pola dana. Bila sam tamo dve nedelje, a jedva se pojavljujem u seriji.“

Glumica je u intervjuu za „Vanity Fair“ rekla da nije uspela da se uklopi u društvo i da se osećala kao da je došla na rođendansku zabavu na koju nije bila pozvana.

„Na setu je bila čudna dinamika koja se razvijala deset godina. Neki ljudi nisu ni komunicirali međusobno, a ja sam došla na set sva uzbuđena i niko nije hteo da priča sa mnom. Nikoga nije bilo briga“, objasnila je ona.

Uprkos lošem iskustvu, Dakota Džonson nije odustala od glume, a par godina kasnije stekla je svetsku slavu glavnom ulogom u filmu „Pedeset nijansi sive“.

Nju ćemo inče uskoro biti u prilici da gledamo u glavnoj ulozi u superherojskom filmu „Madame Web“, koji će imati svetsku premijeru 14. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari